Locuri de munca pentru medici specialisti, in Suedia

Medicii specialisti romani care isi doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, in regiunea Norrbotten, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult, cu sediul in Cluj-Napoca.

Agentia de recrutare ofera in prezent locuri de munca pentru medici din urmatoarele specialitati: Cardiologie, Medicina Interna, Pneumologie, Nefrologie, Endocrinologie, Dermatologie, Radiologie, Patologie, Reumatologie, Psihiatrie, Oftalmologie, Gastroenterologie si pentru medici internisti specializati in tratarea diabetului.

Candidatii interesati de aceasta oferta trebuie sa trimita un CV completat in limba engleza catre agentia Business Activ Consult, urmand sa ia parte la un interviu in limba engleza cu reprezentantii agentiei. Medicii care reusesc sa treaca de primul interviu vor sustine un al doilea interviu cu angajatorul suedez, persoanele selectate urmand sa participe la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Medicii romani vor lucra in spitale private sau de stat, beneficiind de un contract pe o perioada de cel putin un an, cu posibilitate de prelungire. Salariul oferit de angajatori este de circa 5.500 de euro, ceea ce inseamna venituri nete de 4.000 de euro pe luna. In perioada in care candidatii invata limba suedeza, acestia nu vor primi salariul de 4.000 de euro pe luna. Programul de lucru este in medie de 36 de ore pe saptamana, medicii avand posibilitatea de a efectua o scurta calatorie in Suedia pentru a lua un prim contact cu spitalul, cu membrii echipei, cu metodele si cu instrumentele de lucru, inainte de inceperea cursului de limba suedeza.

Printre celelalte beneficii asociate acestei oferte se numara asigurarile sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajatori insa platita de candidati, concediu platit si sprijin pentru acomodare si instalarea medicului in Suedia (cursuri de legislatie suedeza, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea in Suedia fiind suportate de catre angajator).

Pentru mai multe informatii, contactati agentia Business Activ Consult!

Business Activ Consult:

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: BUsiness Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns