Posturi pentru medici specialisti vorbitori de limba germana, in Elvetia

Medicii specialisti romani vorbitori de limba germana care doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Elvetia, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment, cu sediul in Bucuresti. A-Team recruteaza medici specialisti care vorbesc limba germana si care doresc sa lucreze in Elvetia. Clientul agentiei de recrutare este o companie elvetiana care activeaza in domeniul medicinei generale.

Aceasta companie detine si deschide noi cabinete in toate cantoanele vorbitoare de germana pentru a oferi pacientilor ingrijire medicala generala. Este important ca doctorii sa detina certificatul de specialist, sa aiba minim 2 ani de experienta dupa specializare (experienta ambulatorie intr-un centru medical, cabinet medical etc.) si sa vorbeasca limba germana la un nivel echivalent cu B2. Certificatul lingvistic este necesar pentru ca doctorul sa primeasca licenta de lucru in Elvetia.

Chiar daca candidatii interesati nu au obtinut deocamdata niveluol B2 de limba, acestia sunt in continuare compatibili pentru aceasta pozitie. Candidatii au nevoie doar de un certificat de limba germana la nivel A2 pentru ca dupa un interviu preliminar de succes angajatorul sa le ofere un curs gratuit de limba germana organizat la Viena sau la Berlin.

Angajatorul elvetian este interesat de aproape toate specializarile compatibile cu un cabinet de medicina generala. Specialitatile luate in considerare sunt:

-Medicina de familie

-Interne

-Medicina generala

-Reumatologie

-Obstetrica si Ginecologie

Angajatorul din Elvetia ofera conditii de lucru foarte bune: contract de munca incheiat pe o perioada nedeterminata, posibilitatea de a lucra atat full-time, cat si part-time, fara ture de noapte, in jur de 50 de ore lucrate pe saptamana, educatie continua, echipamente moderne, suport si training continuu, salarii foarte atragatoare (de obicei cu 10% mai mari decat cele din spitalele locale). Angajatorul le va oferi medicilor romani ajutor in ceea ce priveste relocarea si aspectele administrative (documente, licenta etc.)

Centrele/cabinetele de medicina de familie sunt situate in imediata apropiere a marilor orase elvetiene si deservesc populatia din cantoanele: Lucerna, St. Galen, Schwiyz, Basel, Zurich etc.

Salariul brut variaza intre 120.000 si 160.000 de franci elvetieni pe an.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

4 Raspunsuri la “Posturi pentru medici specialisti vorbitori de limba germana, in Elvetia”

 1. CHIRCU CRISTINA MIHAELA A spus:

  Buna ziua,
  Sunt medic rezident anul IV specialitatea Cardiologie si doresc sa stiu care sunt pasii pentru a obtine un loc de munca in Elvetia.

  Va multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, am luat legatura in numele dumneavoastra cu reprezentantii agentiei A-Team Medical Recruitment. Va rugam insa sa contactati si dumneavoastra agentia pentru a obtine mai multe informatii la adresa de eMail laurentiu.marc@ateamhr.com. Va dorim mult succes!

 2. natalia A spus:

  Buna ziua.sunt medic infectionist in republica moldova.as dori sa muncesc in elvetia ca medic rezident sau ca medic.ma puteti ajuta

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa luati legatura direct cu agentia de recrutare. Va dorim mult succes!

Lasa un raspuns