Locuri de munca pentru medici specializati in medicina de urgenta, in Marea Britanie

Medicii romani specializati in medicina de urgenta interesati sa lucreze in afara Romaniei pot obtine un loc de munca in Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment din Bucuresti. A-Team ofera doctorilor interesati (atat rezidenti, cat si specialisti) oportunitati de angajare in departamentele de urgente ale unor mari spitale de stat din Anglia. Salariile oferite de angajatorii britanici sunt atractive, variind intre 29.700 si 100.400 de lire sterline pe an.

Posturile de SHO, Registrar, SpR si Constultant pot fi ocupate de medici care detin o experienta de cel putin trei ani in UPU (nu in Ambulanta), inregistrati la GMC sau in proces de a obtine inregistrarea si cu un nivel foarte bun/bun in ceea ce priveste competentele de limba engleza.

Potrivit angajatorilor britanici, in cazul in care medicii romani vor lucra mai mult de 40 de ore pe saptamana sau in afara orarului de lucru de luni pana vineri de la ora 7:00 a.m. la 7:00 p.m, acestia vor primi bonusuri care ajunf in mod normal la circa 20 sau chiar 50% din salariul de baza. Suplimentele financiare sunt calculate in functie de orele suplimentare lucrate in afara celor 40 de ore saptamanale de lucru dar si in functie de activitatea desfasurata.

Pe fondul gradului scazut de predictibilitate al acestei specializari, domeniul medicinei de urgenta necesita adoptarea unor decizii imediate. Printre calitatile pe care ar trebui sa le aiba medicii romani in ceea ce priveste personalitatea se numara: abordarea dinamica a problemelor si un interes crescut in ceea ce priveste luarea deciziilor, abilitatea de a lucra in echipa  si abilitatea de a se adapta la un volum de munca ce variaza considerabil.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns