Cursuri de management si contabilitate pentru medici si farmacisti

Medicii si farmacistii pot beneficia de cursuri de specializare de scurta durata organizate de Centrul de specializare prin cursuri “SMART” Targu Mures, un proiect demarat de grupul de companii Suryam/Smartfarm.

Centrul de specializare prin cursuri “SMART” ofera deocamdata zece cursuri care includ tematici de actualitate pentru personalul medical si farmaceutic cum ar fi: “Reteta electronica-o noua provocare”, “Contabilitatea primara a farmaciilor/cabinetelor medicale” si “Managementul farmaciei/cabinetului medical utilizand software performant”.

Centrul dispune de o sala de proiectie multimedia cu o capacitate de 15-25 de persoane si o sala de aprofundare a informatiilor prin practica, dotata cu 10 sisteme moderne de calcul. Centrul “SMART” este situat in imediata vecinatate a CJAS Mures, pe strada Horea nr. 21, Ap. 1-2.

Fiecare absolvent primeste un atestat de participare si suplimentar are posibilitatea de a  obtine si puncte de educatie continua prin recunoasterea cursului de catre orgranizatia profesionala si achitarea unei taxe suplimentare. Orice curs poate fi planificat in functie de preferintele participantilor, avand loc la o data si ora stabilita de comun acord cu lectorul. Oferta de cursuri se va adapta permanent in incercarea de a acoperi cat mai mult din necesitatile reale de specializare.

Persoanele interesate se pot inscrie AICI sau pot accesa site-ul www.suryam.ro pentru mai multe detalii.

Persoana de contact:

Marius DUMITRESCU
General Manager SURYAM Healthcare Software

Email: marius@suryam.ro
Mobil: 0742-086.000

Str. HOREA NR. 21 AP. 2
Mures, 540043 Tirgu Mures
Tel: +40 (365) 735 697  
Fax: +40 (365) 815 000

Sursa: Suryam Healthcare Software, Foto: Business-forum.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns