Oferte de munca pentru kinetoterapeuti, in Germania

Kinetoterapeutii romani care doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult, cu sediul in Cluj Napoca.

Pentru a fi selectati, candidatii trebuie sa detina o diploma de licenta sau masterat in Kinetoterapie, la aceasta oferta avand posibilitatea de a se inscrie si persoanele care nu au experienta. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte de limba germana.

Persoanele care reusesc sa treaca de procesul de recrutare pot fi angajate cat mai repede, urmand sa beneficieze de un contract de munca incheiat pe o perioada de 1 an, cu posibilitate de prelungire.

Salariul de baza oferit de angajatori este de 1.000 de euro, la care se adauga bonusuri in functie de pacientii deserviti zilnic. Cazarea este asigurata de catre angajator, insa va fi platita de catre candidat. De asemenea, angajatorul ofera asigurare medicala si concediu platit 30 de zile pe an plus 10 zile libere legale nationale.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

4 Raspunsuri la “Oferte de munca pentru kinetoterapeuti, in Germania”

 1. Cosmin Stefanache A spus:

  Ce sanse are un candidat de 40 de ani, cu ceva experienta de voluntariat, sa se angajeze pe aceasta specialitate in Germania? Candidatul va avea diploma de bfkt in domeniu. Multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa luati legatura cu agentia de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca la adresa de eMail info@bacltd.ro. Am luat si noi legatura cu agentia de recurtare in numele dumneavoastra pentru a obtine mai multe informatii. Va dorim mult succes!

 2. Roxana A spus:

  Buna seara ! eu am terminat postliceala sanitara BFKT,as putea sa ma angajez si eu in Germania?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati direct agentia de recrutare pentru mai multe informatii.

Lasa un raspuns