Oferte de munca pentru infirmieri, in Marea Britanie

Infirmierii romani care doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience din Bucuresti. La ofertele de munca pentru infirmieri se pot inscrie persoanele care nu au diploma de asistent medical dar au experienta in infirmerie sau in ingrijire persoane, dar si asistentii medicali cu diploma obtinuta in Romania dar care nu au apucat sa obtina inscrierea la NMC (echivalentul OAMMR-ului in UK). Candidatii inscrisi pot incepe de pe pozitia de infirmier, dupa care vor trece la pozitia de asistent medical imediat ce au obtinut PIN-ul de la NMC.

Serviciile Work Experience fiind platite de catre partenerii externi ai companiei, acestea vor fi oferite gratuit tuturor aplicantilor. Oferta Work Experience include posturi de care assistant, infirmier sau ingrijitor varstnici. Locatiile de munca sunt in special centre specializate in ingrijirea persoanelor varstnice. Aceste centre sunt situate de regula in apropierea oraselor mari, insa inafara oraselor in locuri inconjurate de natura si liniste. Aceste locuri de munca sunt ideale pentru emigranti deoarece ofera o portita de intrare in sistemul sanitar britanic. Aici romanii isi pot perfectiona limba, se pot acomoda cu sistemul britanic si pot avea acces la informatii ajutatoare pentru a se stabili definitiv in UK.

Persoanele care lucreaza in acest domeniu imbunatatesc viata persoanelor vulnerabile, aflate in imposibilitatea de a se ingriji si descurca singure. Se lucreaza in centre specializare pentru aceste activitati sau chiar la oameni acasa. Pacientii sunt deregula varstnici. Activitatea ingrijitorului presupune: administrarea medicamentelor prescrise de medic, asigurarea igienei bolnavului, asistenta personala a bolnavului, etc. Insusiri foarte apreciate si necesare pentru aceasta meserie sunt atentia la detalii, sensibilitate pentru persoane aflate in necesitate, capacitatea de ascultare si de comunicare, rabdare, persoana grijulie. Unele companii cer detinerea carnetului de conducere sau a altor limbi straine pe langa engleza.

Pentru a beneficia de aceasta oferta va trebui sa aveti un profil completat in baza de date a Work Experience din care sa reiasa urmatoarele:
-experienta in infirmerie, ingrijire persoanecu dizabilitati: bolnavi, varstnici, adulti si copii. Experienta poate fi acumulata ca: practica profesionala pe perioada scolii sau a unui curs, voluntariat, munca la negru sau ingrijirea rudelor sau a prietenilor.
– limba engleza la nivel cel putin conversational, aceasta va fi testata telefonic prin 2 interviuri dintre care cel de-al doilea pe termeni medicali britanici.
-se prefera femei, insa pot aplica si barbatii daca au experienta si abilitati potrivite pentru astfel de activitati
-varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani, intervalul de varsta poate fi putin depasit in cazul in care persoana demonstreaza abilitati deosebite dar nu mai mult sau mai putin de 20-50 ani
-calificarea in domeniu nu este necesara insa detinerea unei diplome sau a unei calificari poate constitui un avantaj
-carnetul de conducere nu este necesar, insa detinerea lui poate constitui un avantaj

Bonusuri si beneficii:
Salariul: 650 – 850 lire/luna, depinde de programul de lucru – intre 32,5 si 42 ore pe saptamana. Dupa ce ati trecut perioada de pregatire de 3 luni se pot face ore suplimentare care bineinteles se platesc in plus. Din experienta Work Experience exista care assistants care castiga peste 1000 lire/luna dar lucreaza in jur de 200 ore pe luna.

Cazarea se asigura contra cost: 65 – 90 lire pe saptamana (costul cazarii depinde mult de zona, dotarile cazarii, comfort, etc).
Masa poate sa fie asigurata de angajator contra cost 1,0 – 1,5 lire/masa- depinde de angajator, de asemenea la cazare se poate gati.
Taxele catre statul englez se platesc din venitul anual declarat conform legislatiei in vigoare, dar nu depasesc 50 lire/luna. Modalitatea de angajare pentru pozitia de care assistant in UK este Self Employed.

Costuri in avans – compania Work Experience nu percepe nici un fel de cost sau comision, exista totusi anumite costuri pe care candidatii vor trebui sa le suporte:
– biletul de drum pana in UK – Work Experience poate recomanda unele site-uri de unde candidatii pot achizitiona bilete insa persoanele recrutate nu sunt obligate sa le cumpere de pe aceste site-uri deoarece agentia nu are niciun comision ascuns in pretul acestor bilete.
– bani de buzunar pana la primirea primului salariu – Work Experience recomanda suma de 400 Lire. De acesti bani candidatii vor avea nevoie pentru a plati, dupa caz, biletul de drum de la aeroport la cazare, CRB-ului (Cazier Judiciar Britanic), depozitului la cazare, cheltuieli personale zilnice pana la primirea primului salariu, alte cheltuieli neprevazute.

Daca aveti intrebari va rugam sa contactati departamentul medical al companiei Work Experience, pe email la adresa: medical@workexperience.ro sau telefonic la oricare dintre numerele: 0753855294 sau 0731332345

Contact:

Ana Maria But-International Recruiter

Telefon: 0753855294, 0731332345, 0040-262-221222

Fax: 0040-318-155073

Bucuresti, sector 1, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1 (Intrare din Calea

Dorobantilor / Str. Madrid)

Email: medical@workexperience.ro

Sursa: Work Experience

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns