Locuri de munca pentru medici de diverse specializari, in Suedia

Medicii romani cu specialitatea Cardiologie, Medicina Interna, Pneumologie, Nefrologie, Endocrinologie, Dermatologie, Radiologie sau Patrologie care doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, in regiunea Norrbotten, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj Napoca.

Candidatii care trec de procesul de recrutare vor beneficia de o scurta calatorie in Suedia unde au posibilitatea de a lua un prim contact cu spitalul si cu personalul acestuia, cu metodele de lucru specifice, inainte de inceperea propriu-zisa a activitatii. Medicii romani recrutati vor fi angajati atat in spitale de stat, cat si in spitale private, beneficiind de contracte de munca permanente sau pe o perioada de cel putin un an cu posibilitate de prelungire.

Salariile oferite de angajatori sunt de aproximativ 5.500 de euro brut pe luna, circa 4.000 de euro net, candidatii care urmeaza cursul de limba suedeza primind un salariu mai mic chiar daca lucreaza pe perioada cursului, pana la imbunatatirea nivelului de limba. Programul de lucru este in medie de 36 de ore pe saptamana, medicii recrutati beneficiind de asigurari sociale, asigurari medicale, cazare asigurata de angajatori si cheltuielile aferente, concediu platit, sprijin pentru acomodare si pentru instalarea in Suedia (cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul Medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea, cursul de limba si stabilirea in Suedia).

Medicii interesati de aceasta oferta trebuie sa trimita un CV in engleza catre agentia Business Activ Consult, urmand sa sustina un interviu in engleza cu reprezentantii agentiei. Candidatii care trec de acest interviu vor sustine un al doilea interviu cu angajatorul, in urma interviului persoanele selectate participand la un curs pentru invatarea limbii suedeze.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns