Job-uri pentru medici psihiatri, in Irlanda

Medicii psihiatri romani care intentioneaza sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Irlanda, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Recruitment din Bucuresti.

Angajatorii englezi ofera doua tipuri de posturi in Irlanda, pe cel de Senior House Officer, unde pot fi recrutati candidatii care au o experienta recenta de minimum 2-3 ani in Psihiatrie, si cel de Registrar, in cazul acestui post fiind necesara o experienta recenta de cel putin 4-5 ani in Psihiatrie.

Pentru a fi eligibili, candidatii recrutati trebuie sa cunoasca la un nivel foarte bun limba engleza si sa aiba disponibilitatea de a lucra in Irlanda pentru o perioada de cel putin 1 an. Salariul pentru posturile oferite este cuprins intre 50.000 si 70.000 de euro/an.

Candidatii romani care vor trece de procesul de recrutare se vor putea angaja in cadrul Kerry General Hospital din Republica Irlanda. Persoanele interesate de aceasta oferta de munca trebuie sa trimita un CV in limba engleza agentiei de recrutare A-Team Recruitment. Candidatii vor participa ulterior la o evaluare telefonica a nivelului de limba engleza. Toate CV-urile si evaluarile lingvistice vor fi trimise spitalului angajator, iar candidatii potriviti vor fi invitati la interviu.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns