Job-uri pentru medici pediatri si medici neonatologi, in Suedia

Medicii romani pediatri sau cu experienta in pediatrie si neonatologie care isi doresc sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult. Pentru a fi recrutati, angajatorii suedezi le solicita medicilor experienta in spitale universitare din Romania, dotate cu aparatura moderna.

Angajatorii le ofera candidatilor posibilitatea de a efectua o scurta calatorie in Suedia, pentru a lua un prim contact cu spitalul si cu membrii personalului, cu metodele si instrumentele de lucru inainte de inceperea cursului. Se lucreaza in spitale de stat, iar salariul pentru perioada de proba de sase luni este de 5.000 de euro brut, net 3.300 de euro. Dupa cele sase luni de proba, salariul medicilor va fi marit la 7.500 de euro pe luna, la un program de 40 de ore pe saptamana.

Angajatorii suedezi le ofera un curs de limba platit de catre angajator pe o perioada de 3-6 luni. Pe perioada cursului, medicii vor primi o bursa de 700 de euro, iar toate costurile vor fi platite de catre angajator, inclusiv cazarea si masa.

Medicii care vor trece de procesul de recrutare vor fi platiti pentru orele suplimentare, beneficiind de cinci saptamani de concediu platit pe an. De asemenea, angajatorii ii vor include pe candidatii recrutati in sistemul de pensii, acestia urmand sa beneficieze de salariul intreg pe perioada concediului de boala.

Mai mult, angajatorii asigura sprijin pentru acomodare si instalarea medicului in Suedia (cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul Medicilor din Suedia, plata pentru toate costurile privind recrutarea etc).

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns