Cluj: Deschiderea spitalului privat Pelican, amanata pentru 2013

Inaugurarea spitalului privat Pelican in Cluj-Napoca a fost amanata pentru anul 2013. Conducerea companiei Pelican Impex a anuntat ca lucrarile de constructie ale unitatii medicale vor fi finalizate cel tarziu in iarna acestui an, spitalul fiind realizat in urma unei investitii de circa 50 de milioane de euro. Spitalul ar urma sa aiba o suprafata totala de circa 23.000 de metri patrati, fiind dotat cu circa 300 de paturi. De asemenea, la nivelul unitatii medicale private urmeaza sa se desfasoare si activitati de cercetare universitara. Potrivit lui Marius Adrian Maghiar, unul dintre oamenii de afaceri care controleaza compania Pelican Impex, lucrarile de constructie a unitatii medicale au fost intarziate pe fondul depasirii termenelor initiale de acordare a creditelor bancare, dar si a faptului ca oamenii de afaceri nu au mai gasit un alt investitor interesat sa se alature proiectului.

Sursa: Ziarul Financiar, Foto: Panoramio.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 3.20 din 5)
Încarc...

9 Raspunsuri la “Cluj: Deschiderea spitalului privat Pelican, amanata pentru 2013”

 1. csalai ana A spus:

  as dori sa-mi depun cv -ul. va multumesc .

 2. radu gheorghe A spus:

  Unde se pot vedea posturile care le va avea spitalul din Cluj?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Puteti solicita mai multe informatii la adresa de eMail mentionata mai sus.

 3. Moldovan Crina A spus:

  Buna ziua, cand incep sa se faca angajarile la Spitalul Pelican din Cluj, si cand se va deschide?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Spitalul Pelican din Cluj-Napoca va fi localizat pe Calea Turzii, nr. 178. Conducerea retelei de clinici Pelican anuntase luna mai ca data de finalizare a lucrarilor la acest spital, unitatea medicala urmand sa ofere pentru inceput aproximativ 500 de locuri de munca. Deocamdata nu avem noutati in aceasta privinta insa va recomandam sa intrati pe site-ul spitalului pentru a va inscrie pe listele de candidati. Mai multe detalii aici: http://www.spitalulpelican.ro/index.php/pelican-cluj. Va dorim mult succes!

 4. Demeter Adelka A spus:

  stie cineva cand se deschide si de cand se fac angajari?

 5. Ghidcabinet.ro A spus:

  Buna ziua,
  Va recomandam sa contactati direct Spitalul Pelican Oradea, la adresa de eMail hr@spitalul pelican.ro pentru a obtine mai multe informatii pe aceasta tema. Va dorim mult succes!

 6. iechei andreea A spus:

  Buna ziua, si eu vroiam sa ma angajez la acest spital, am trimis mai multe cv-uri, dar nimeni nu-ti raspunde nimic sa stim ceva sigur, va fi sau nu va fi, nu stiu de ce am impresia ca spitalul acesta nu se va mai deschide din cauza lipsei de fonduri, pentru ca nici macar nu se vede ca lucrarile sunt in curs de avansare spre finalizare, atunci cand treci pe calea turzii nr.178. Nu stiu ce sa zic, e trist pentru cei care a-si doresc cu adevarat un loc de munca in domeniul spitalului si din pacate totul bate pe loc. Sa speram ca intr-o buna zi se va finaliza si acest spital sa ne putem angaja cei ce dorim. As dori sa se spuna realitatea, nu doar promisiuni.

Lasa un raspuns