Gheorghe Burnei respinge acuzatiile potrivit carora medicii de la “Marie Curie” nu opereaza daca nu primesc mita

Chirurgul Gheorghe Burnei respinge acuzatiile presei internationale care sustinea ca chirurgii de la Spitalul “Marie Curie” din Capitala nu opereaza decat daca primesc mita. Reactia medicului vine in urma delcaratiilor medicului specialist neonatolog Catalin Cirstoveanu, care si-a acuzat colegii ca refuza sa opereze daca nu primesc mita si a declarat ca sectia de chirurgie cardiovasculara a spitalului nu este folosita deoarece cadrele medicale nu doresc sa se angajeze intr-o unitate medicala in cadrul careia nu se practica plata informala. In opinia lui Burnei, sectia nu functioneaza din lipsa de personal deoarece medicii straini nu doresc sa vina sa lucreze pentru salariile din sistemul medical romanesc.

Sursa: Adevarul, Foto: Adevarul.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

6 Raspunsuri la “Gheorghe Burnei respinge acuzatiile potrivit carora medicii de la “Marie Curie” nu opereaza daca nu primesc mita”

 1. constantin andrei A spus:

  domnul doctor Bburnei Gheorghe m-a vindecat de boala legg calve perthes.Timp de doi ani si jumatate am mers la dansul din trei in trei luni la control, eram pus in aparat gipsat,tratamentul fiind repauz la pat. Urmand exact recomandarile dansului m-am vindecat. Mama mea spune ca alta persoana mai buna ca dansul nu mai exista, nu ne-a cerut niciodata nimic si se purta cu noi exceptional. VA MULTUMESC DOMNULE DOCTOR,DIN SUFLET!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Ne bucuram ca ati reusit sa va vindecati de aceasta boala si va dorim multa sanatate in continuare!

 2. Gigel A spus:

  Cam asa ceva, platile informale ulterioare operatiei plus comportamentul acestui medic, demn de o unitate agricola din varful muntelui.

 3. sorina A spus:

  am un baietel de 5 ani si 9 luni in mai 2010 a fost diagnosticat cu boala legg calve perthes un an de zile a stat la pat dupa un an i sa facut o orteza acum are 1 an si 3 luni decand o poarta si 2 ani si 5 luni de cand a fost diagnosticat cu aceasta boala va rog daca puteti sa imi spuneti cat va mai dura pana la vindecare

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Din pacate nu va putem oferi informatii in acest sens, mai ales ca fiecare pacient evolueaza in mod unic. Cel mai bine ar fi sa solicitati informatii de la medici care cunosc istoricul baietelului dumneavoastra si evolutia acestuia. Va dorim multa sanatate si putere de a lupta in fata bolii si va asiguram ca suntem alaturi de dumneavoastra!

 4. catalin A spus:

  pentru sorina.daca doriti putem discuta despre boala perthes pe adresa mea de mail: zaharia.catalin@gmail.com. Si noi suntem in aceeasi situatie.

Lasa un raspuns