Oferte de munca pentru medici specialisti, in Danemarca

Medicii specialisti romani care doresc sa lucreze in afara tarii pot obtine un loc de munca prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult, cu sediul in Cluj-Napoca.

Agentia recruteaza in prezent medici specialisti cu specializarile Stomatologie, Cardiologie, Chirurgie, Radiologie, Anestezie, Boli Infectioase, Psihiatrie si ORL pentru a lucra in Danemarca. Candidatii interesati de obtinerea unui loc de munca trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu (nivel B2) pentru a fi selectati si sa aiba experienta de cel putin cinci ani ca medic specialist.

In timpul procesului de recrutare si dupa depasirea acestuia candidatii vor beneficia de servicii de asistenta profesionale din partea consilierilor agentiei de recrutare Business Activ Consult. Printre aceste beneficii se numara parcurgerea unui Curs gratuit de limba daneza pe o perioada de 6 luni la Budapesta, pentru care candidatii vor primi compensatii pe durata cursului. De asemenea, candidatii care reusesc sa obtina un loc de munca in Danemarca vor beneficia de salarii lunare in valoare de 6.110-6.945 de euro brut, dar si de bonusuri oferite de catre angajatorii danezi, in functie de responsabilitatile alocate si departamentul in care sunt angajati, astfel de bonusuri valorand intre 2.400 si 3.350 de euro. programul de lucru este de aproximativ 40 de ore pe saptamana iar consilierii agentiei de recrutare Business Activ Consult ii vor asista pe candidatii care obtin un loc de munca in gasirea unei locuinte cu chirie.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Oferte de munca pentru medici specialisti, in Danemarca”

 1. cusnir galina A spus:

  25 de ani experienta stomatologie doresc post medic danemarca

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia Business Activ Consult. Va recomandam insa sa ii contactati si dumneavoastra pe reprezentantii agentiei la adresa de eMail info@bacltd.ro sau la numerele de telefon din anunt. Va dorim mult succes!

Lasa un raspuns