Job-uri pentru medici chirurgi, in Marea Britanie

Medicii chirurgi romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Danemarca, prin intermediul agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj Napoca.

Candidatii interesati de obtinerea unui loc de munca trebuie sa aiba experienta de cel putin doi ani in domeniul medical, angajatorii britanici luand in considerare si rezidentiatul. De asemenea, candidatii eligibili trebuie sa detina experienta de cel putin3-6 luni in domeniul chirurgiei in ultimii doi ani, sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu si sa fie eligibili pentru a se inscrie in GMC, Colegiul britanic al medicilor.

Medicii care reusesc sa treaca de etapele de recrutare vor lucra in sistemul privat, in conditiile in care in Marea Britanie exista peste 100 de spitale private. De asemenea, vor avea posibilitatea sa obtina venituri in valoare de circa 1.900 de lire sterline pe saptamana brut, avand un program de lucru de 24/7, prin rotatie, o saptamana libera, o saptamana de lucru. mai mult, candidatii selectionati vor beneficia de contract de munca pentru o perioada de cel putin sase luni, dar si de asigurari medicale si sociale si de permis de munca.

Candidatii interesati sunt rugati sa isi trimita CV-ul pe adresa de eMail a agentiei de recrutare Business Activ Consult, completand cat mai multe informatii referitoare la experienta dobandita, stagii de practica, rezidentiat si responsabilitati detinute. In selectionarii CV-ului, candidatii vor participa la un interviu cu consultantul agentiei Business Activ Consult, urmand a fi programat ulterior pentru un interviu cu angajatorul din Marea Britanie. In urma calificarii obtinute in cazul interviului cu angajatorul, candidatii urmeaza sa isi pregateasca documentele necesare relocarii in strainatate, urmand sa participe si la un curs de formare si instruire RMO la sfarsitul caruia vor fi evaluati printr-un test. Dupa absolvirea cu succes a cursului, candidatii vor da testele ALS si PALS urmand sa primeasca permisul de munca si inregistrarea la General Medical Council. Business Activ Consult ofera asistenta in ceea ce priveste interviul cu angajatorul, dar si in pregatirea documentelor, inregistrarea la GMC si gasirea unei locuinte cu chirie.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns