Patronatul Medicinei Integrative anunta deschiderea Centrului Oncosuport in Regiunea Nord-Vest

Asociatia Patronatul Medicinei Integrative, in colaborare cu Associazione Oncologica Senigalliese Valli Misa e Nevola ONLUS si Asociatia de Terapii Integrative Sfantul Nectarie, a inaugurat recent Centrul Oncosuport din Regiunea Nord-Vest. Noul centru este situat in Cluj-Napoca pe str. Tipografiei, nr. 28, tel.: 0264.48.48.41, deservind judetele Cluj, Satu-Mare, Maramures, Bihor, Salaj si Bistrita-Nasaud. Incepand cu 15 septembrie, centrul Oncosuport asigura gratuit servicii precum consiliere psihologica, terapie integrativa si informare pentru persoanele diagnosticate cu afectiuni oncologice si apartinatori ai acestora, campanii de informare si constientizare publica in vederea prevenirii cancerului si promovarea unui stil de viata sanatos.

Sursa: Realitatea.net, Foto: Amosnews.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

2 Raspunsuri la “Patronatul Medicinei Integrative anunta deschiderea Centrului Oncosuport in Regiunea Nord-Vest”

  1. Lujerdean Marinela A spus:

    Buna-ziua ma numesc Lujerdean Marinela am 51 de ani si in 2016 am fost diacnosticata cu cancer la san după care am suferit o intervenție chirurgicală la sânul stâng mai precis mastectomie totala am făcut chimioterapie ,radioterapi si tratamentul de un an cu hercepti .Intrebarea mea este : Oare as putea sa trec si eu pe la dumneavoastră sa văd despre ce este vorda ?.Acum ma simt bine dar totuși simt nevoia sa vorbesc cu oameni care au trecut prin aceeași experiența ca si mine .Multumesc dacă da as dori sa-mi dați o adresa

  2. Lujerdean Marinela A spus:

    Buna-ziua ma numesc Lujerdean Marinela am 51 de ani si in 2016 am fost diagnosticata cu cancer la san după care am suferit o intervenție chirurgicală la sânul stâng mai precis mastectomie totala am făcut chimioterapie ,radioterapie si tratamentul de un an cu herceptin.Intrebarea mea este : Oare as putea sa trec si eu pe la dumneavoastră sa văd despre ce este vorda ?.Acum ma simt bine dar totuși simt nevoia sa vorbesc cu oameni care au trecut prin aceeași experiența ca si mine .Multumesc .

Lasa un raspuns