Simpozionul “Excelenta in sanatatea mintala a copilului”

C&C International Group of Companies organizeaza in perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2011, la Istambul, seria de conferinte “Excelenta in sanatatea mintala a copilului”, eveniment la care vor fi prezenti speakeri internationali de renume, specializati in acest domeniu. In cadrul simpozionului vor fi reprezentate centre importante de excelenta de la nivel european, iar la conferinte ar putea participa in total peste 1.000 de persoane din 17 tari.

Evenimentul se va desfasura in aceeasi perioada cu seria de conferinte “Excelenta in pediatrie”, desfasurata tot la Istambul, participantii la cele doua conferinte putand beneficia de sesiuni de comunicare comune. Din comitetul stiintific al simpozionului fac parte Panos Vostanis, profesor de Psihiatria copilului la Universitatea din Leicester din Marea Britanie, coordonatorul evenimentului, Elena Garralda, profesor de Psihiatria copilului si adolescentului la Colegiul Imperial din Londra, si Helmut Remschmidt, profesor emerit, seful catedrei de Psihiatria copilului si adolescentului de la Universitatea Philipps, din Marburg, Germania. De asemenea, din comitetul stiintific mai fac parte Hans Steiner, profesor emerit de psihiatrie, din cadrul Universitatii Stanford, Statele Unite, si Frank Verhulst, profesor de Psihiatria adolescentului si copilului in cadrul Universitatii Erasmus din Rotterdam, Olanda.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara specialisti din Iran, Marea Britanie, Canada, Israel, Singapore, Australia, Spania, Serbia, Danemarca, Statele Unite, Grecia, Portugalia, Nigeria, Austria, India si Finlanda. Seria de conferinte va acoperi subiecte precum mortalitatea infantila, autismul, sanatatea mintala a copilului la nivel mondial, studii clinice privind sanatatea mintala a copiilor, prevenirea bolilor mintale, depresia, terapiile alternative, dificultati de invatare, violenta, identitate de gen sau farmacologie specifica.

Organizatorii seriei de conferinte ofera un certificat de participare, completat de 18 puncte de educatie medicala continua, obtinute in urma acreditarii la EACCME (Consiliul European de Acreditare pentru Educatie Medicala Continua). Punctele de educatie medicala continua sunt recunoscute de Asociatia Medicala Americana. Limba oficiala a simpozionului este engleza.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul conferintei: www.excellence-in-child-mentalhealth.org.

Date de contact:

Athens office
Pierias 1A str., 144 51 Athens, Greece
London office
Great West House, Great West Road
Brentford, Middlesex TW8 9DF

Tel.: +30 210 6889130, Fax: +30 210 6844777
E-mail: eip-info@candc-group.com
http://www.candc-group.com

Sursa: C&C International Group of Companies.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns