Peste 130 de speakeri din tara si din strainatate, reuniti la Congresul ARCE

In perioada 23-26 noiembrie 2011, vor avea loc evenimentele ARCE 2011:  Al VI-lea Congres National al Asociatiei Romane de Chirurgie Endoscopica, Simpozionul de Chirurgie Minim-invaziva in Ginecologie, Al III-lea Simpozion National de Chirurgie Bariatrica organizate intr-o locatie de exceptie – Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucuresti.

Un obiectiv primordial si constant al Congresului il constituie facilitarea participarii expertilor romani din domeniu, a unor invitati de prestigiu din strainatate, precum si a cat mai multor cadre medicale din tara (medici specialisti, medici rezidenti si asistenti).

“De-a lungul timpului, A.R.C.E. s-a dovedit o asociatie cu un inalt nivel stiintific si cu un mare grad de accesibilitate, care a permis specialistilor romani nu numai sa invete de la altii, ci si sa-si impartaseasca propria experienta. Consideram Congresul ARCE 2011 ca un moment optim pentru a discuta impreuna problemele specialitatilor noastre, subiecte de interes general in practica zilnica, aspecte clinice particulare, rezultate ale studiilor clinice sau experimentale, probleme privind formarea si perfectionarea continua a celor ce activeaza in domeniile chirurgiei minim-invazive sau altor tehnici interventionale”, potrivit prof. dr. Mircea Beuran, Presedinte ARCE.

Cei peste 700 de participanti asteptati la evenimentele ARCE 2011 vor avea prilejul sa asiste la prelegeri sustinute de peste 130 de invitati speciali, personalitati renumite pe plan national si international, printre care cca. 20 de reprezentanti ai societatilor medicale de profil din zona (Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia, Ungaria, Moldova), ce vor fi prezenti la Bucuresti si pentru a sustine candidatura Romaniei pentru organizarea Congresului European al EAES (European Association for Endoscopic Surgery) la Bucuresti, in anul 2015.

Printre invitatii speciali prezenti la Bucuresti pe perioada ARCE 2011 se numara Prof. Dr. Eduardo Targarona (Barcelona, Spania), Prof. Dr. Roberto Bergamaschi (New York, SUA), Sir Prof. Dr. Alfred Cuschieri (Dundee, Marea Britanie), Prof. Dr. Antonello Forgione (Milano, Italia), Prof. Dr. Amir Szold (Tel Aviv, Israel), Conf. Dr. Giovanni Dapri (Bruxelles, Belgia), Dr. Ramon Vilallonga Puy (Barcelona, Spania) s.a.

Reuniunile stiintifice structurate Comunicari orale, un curs pre-Congres, prezentari poster, conferinte, prezentari video, mese rotunde, transmisiuni live, simpozioane de fima vor fi completate de aria expozitionala destinata principalelor companii de echipamente medicale si farmaceutice ce ofera tuturor participantilor prijejul de a cunoaste cele mai noi produse care contribuie la imbunatatirea calitatii si sigurantei actului medical.

Sursa: Ralcom Exhibitions, Foto: Herniated-disc.co.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 3.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns