Oferte de munca pentru medici chirurgi, medici radiologi sau cu specializarea boli infectioase, in Suedia

Medicii romani interesati sa lucreze in strainatate pot obtine un loc de munca in Suedia, consultand oferta agentiei de recrutare Business Activ Consult din Cluj-Napoca.

Oferta agentiei se adreseaza medicilor cu specializarea chirurgie, preferabil specializati pe chirurgie vasculara, chirurgia sanului, chirurgie gastro-intestinala, chirurgie endocrinologica. De asemenea, pot aplica si medici cu specializarea boli infectioase, care vor avea ca obiective, in cazul in care trec de testele de recrutare, cresterea cunostintelor in cadrul unitatii sanitare in ceea ce priveste preventia bolilor infectioase. Angajatorii suedezi au in oferta si joburi pentru medici patologi, care sa aiba preferabil cativa ani de experienta in patologia clinica. De asemenea, pot aplica pentru aceste oferte si medici radiologi, fie foarte specializati, fie cu inalte cunostinte in domeniul radiologiei generale.

Candidatii care vor fi angajati vor lucra in spitale publice din regiunea de sud a Suediei. Angajatorii suedezi cauta angajati motivati care sa contribuie semnificativ la dezvoltarea departamentelor in care sunt incadrati, impreuna cu colegii lor.

Pentru a aplica la aceasta oferta de munca trebuie sa trimiteti un CV in limba engleza agentiei de recrutare Business Activ Consult, urmand sa sustineti un interviu cu reprezentantii Business Activ Consult in engleza. Cei care trec de interviu vor sustine un alt  doilea  interviu  cu angajatorul. In urma interviului cei acceptati vor primi contractul de munca si vor fi inscrisi la un curs pentru invatarea limbii suedeze pe cheltuiala angajatorului. Cursul dureaza intre 3 si 6 luni.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul Business Activ Consult sau puteti contacta direct agentia.

Business Activ Consult

Tel: 0264 459 592, 0744 109 480, 0726 286 284, 0726 354 188
Fax: 0264 459 593
eMail: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, jobs@bacltd.ro.

Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand (fosta Doja), Nr. 21, Et. 1, Ap. 6.

Sursa: Business Activ Consult

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns