Institutul Cantacuzino va avea o noua sectie de fiolare

Institutul de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino din Capitala va avea la sfarsitul anului o noua sectie de fiolare, se arata intr-un comunicat de presa emis de Ministerul Sanatatii. Potrivit documentului, Cseke Attila a semnat in calitate de ministru al Sanatatii contractul cu consortiul castigator care se va ocupa de reamenajarea actualei sectii de fiolare a institutului bucurestean.

Lucrarile desfasurate in cadrul institutului vor consta in reamenajarea sectiei de formulare, umplere si ambalare (sectia fiolaj) “in vederea transformarii facilitatilor existente intr-o facilitate flexibila si integreata de formulare si umplere, capabila sa efectueze ambalarea primara in diferite ambalaje (fiole, flacoane) a vaccinurilor si a altor produse biologice prin retehnologizarea, recompartimentarea si inlocuirea finisajelor existente”, potrivit comunicatului.

Conform MS, sectia reamenajata va asigura respectarea normelor curente privind bunele practici de fabricatie, lucrarile fiind parte a proiectului de reforma a sectorului sanitar, faza a II-a, finantat prin imprumut de la Banca Mondiala si Banca Europeana de Investitii.

Sursa: Ministerul Sanatatii, Foto: Stiride10.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

Lasa un raspuns