GhidCabinet.ro lanseaza o sectiune de cursuri de limbi straine pentru medici!

GhidCabinet.ro, in colaborare cu The Pyramid Group, va ofera oportunitatea de a va inscrie la cursuri de limbi straine pentru medici direct de pe site. Fie ca intentionati sa obtineti un loc de munca in strainatate sau doar doriti sa va imbunatatiti cunostintele de limbi straine de specialitate, cursurile organizate la sediul The Pyramid Group din Bucuresti va ofera posibilitatea de a atinge un grad inalt de competenta in cunoasterea limbilor straine.

Va  invitam sa vizitati sectiunea Cursuri de limbi straine pentru medici a GhidCabinet.ro pentru a vedea oferta de cursuri disponibila in acest moment!

Cursurile sunt organizate de o companie internationala specializata, fiind sustinute de profesori cu o vasta experienta in domeniu. Inscrierea la cursurile de limbi straine oferite de Pyramid Group va ofera garantia utilizarii unor metode pedagogice moderne in predarea terminologiei medicale de specialitate.

Pyramid Group organizeaza si cursuri la sediul firmelor sau al clinicilor medicale, atat in Bucuresti, cat si in provincie, in cazul in care un numar suficient de mare de cursanti solicita acest lucru (5 pentru Bucuresti, 10 pentru alte orase).

Intrati in sectiunea Cursuri de limbi straine pentru medici pentru a beneficia de oferta Pyramid Group!

Sursa: GhidCabinet.ro, Foto: Journeyetc.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns