Rodica Tanasescu si Doina Mihaila raman la conducerea organizatiilor profesionale MF, ca presedinti interimari

Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF), si Doina Mihaila, presedintele Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) au anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca vor ramane la conducerea celor doua organizatii profesionale, pe funcii interimare, pana la organizarea alegerilor din iulie 2011.

Decizia a fost luata in urma refuzului reprezentantilor medicilor de familie de la nivel judetean, care au respins demisiile celor doi medici. “Medicii de familie din toata tara considera ca presedintii celor doua organizatii nationale reprezentative ale medicilor de familie si-au indeplinit cu deplin succes mandatul pentru care au fost desemnate de colegii lor si au reprezentat cu demnitate interesele medicilor de familie. In sedinta de duminica, reprezentantii judeteni au refuzat categoric acceptarea demisiilor anuntate de dr. Doina Mihaila si dr. Rodica Tanasescu; acestea au fost mandatate sa reprezinte in continuare interesele medicilor de familie in plan patronal si profesional in calitate de presedinti interimari, pana la alegerile din luna iulie 2011 la Iasi”, se arata in comunicatul de presa.

Medicii de familie au dorit sa atraga atentia asupra faptului ca subfinantarea asistentei medicale primare a fost recunoscuta oficial in declaratiile de vineri ale reprezentantilor MS si CNAS, fapt care poate constitui un angajament public in ceea ce priveste acordarea unor fonduri suplimentare cu ocazia rectificarii bugetare din iulie si, ulterior, finantarea la cel putin 9% din FNUASS in bugetul de stat pe 2012.

Sursa: GhidCabinet.ro, SNMF, Foto: Agerpres.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns