Producatorul de echipamente stomatologice KaVo intra pe piata romaneasca

Compania germana specializata in productia de echipamente stomatologice KaVo, membra a grupului american Danaher, si-a anuntat recent intrarea pe piata romaneasca. Producatorul german a implinit recent 52 de ani de activitate si a lansat de-a lungul timpului numeroase inovatii in domeniu cum ar fi turbina silentioasa sau primul scaun stomatologic care permite tratarea pacientului in pozitie orizontala.

Intrarea pe piata din Romania a fost marcata de incheierea unui parteneriat cu Radius Medical, companie care va importa si distribuie produsele KaVo. “Prin asocierea cu Radius Medical, importator si distribuitor autorizat KaVo in Romania, facem primul pas spre planurile noastre de business. Ne-am propus pentru perioada urmatoare sa investim in dezvoltarea propriei echipe de promovare si, ulterior, sa implementam o serie de programe care sa asigure colaborarea pe termen lung cu medicii dentisti si tehnicienii dentari din tara noastra. Avem in vedere vaste programe educationale si parteneriate cu asociatiile stiintifice si profesionale din lumea stomatologica romaneasca”, a declarat Dr. Cristina Dragusanu, Country Manager al KaVo in Romania.

Producatorul german echipamente stomatologice face parte din 2006 din grupul american Danaher, companie cu venituri de circa 11 miliarde de dolari la nivel mondial. Grupul de echipamente stomatologice si materiale dentare al Danaher a investit in 2010 peste 73 de miliarde de dolari, cu 40% mai mult comparativ cu nivelul investitiilor din 2009.

Puteti vedea imagini de la lansarea KaVo Romania in Galeria Foto de mai jos:

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns