Circa 80 de bucuresteni, tratati in ultimii trei ani de boli infectioase luate de la cainii vagabonzi

Aproximativ 80 de bucuresteni au fost tratati in ultimii trei ani de boli infectioase transmise prin intermediul capuselor care paraziteaza cainii vagabonzi din Capitala. Potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, facute publice de Prefectura Capitalei, cele mai grave boli inregistrate au fost febra butonoasa si maladia Lyme.

Potrivit datelor Institutului National de Boli Infectioase “Matei Bals” din Capitala, 1.468 de bucuresteni, dintre care 274 de copii, au ajuns la spital dupa ce au fost muscati de caini vagabonzi in primele doua luni ale anului. Numarul cainilor vagabonzi este estimat la peste 40.000.

Sursa: Realitatea.net, Foto: Danielu.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Circa 80 de bucuresteni, tratati in ultimii trei ani de boli infectioase luate de la cainii vagabonzi”

  1. eminem A spus:

    Ar trebui o lege si pentru acei asa zisi “iubitori de animale” care le dau de mancare si ii lasa afara in frig fugind de responsabilitate, atuci cand acesti maidanezi ne musca pe noi si copii nostri. Ar trebui ca acesti iresponsabili sa fie pusi sa plateasca antirabicul celor muscati si pusi sa plateasca daune morale si atunci nu or sa mai planga si sa zbiere cand o astfel de lege atat de necesara este votata de parlament.

    Va multumesc!

Lasa un raspuns