Medicii de familie din Mures ameninta ca isi vor inchide cabinetele de la 1 aprilie

Aproximativ 50% dintre medicii de familie din judetul Mures au anuntat ca intentioneaza sa isi inchida cabinetele incepand cu data de 1 aprilie, nemultumiti de faptul ca autoritatile vor sa adopte Contractul-Cadru in forma actuala.

Medicii de familie mureseni au mentionat ca decizia finala va fi luata in cateva zile, cu ocazia Conferintei Nationale de Medicina Familiei, care va avea loc saptamana viitoare la Bucuresti, potrivit dr. Ileana Mihaescu, vicepresedintele Asociatiei Medicilor de Familie Mures. Ea a precizat ca, dintre cei 313 medici de familie care isi desfasoara activitatea in judetul Mures, 240 au declarat ca nu doresc sa semneze Contractul-Cadru in forma actuala.

Si in judetul Prahova medicii s-au aratat extrem de nemultumiti de Contractul-Cadru. Peste 10.000 de pacienti prahoveni isi sustin medicii de familie si au semnat listele cu adeziuni impotriva aprobarii documentului. In Prahova, din cei 360 de medici care isi desfasoara activitatea in judet, 223 si-au dat acceptul de a nu semna CoCa 2011-2012.

Sursa: PaginaMedicala.ro, Foto: Stiride10.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns