Ecaterina Ionescu, noul presedinte al Colegiului Medicilor Dentisti

Dr. Ecaterina Ionescu este noul presedinte al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania (CMDR). Ea a castigat ultimele alegeri organizate de CMDR cu 126 de voturi. In functia de vicepresedinte al Colegiului au fost numiti dr. Delia Barbu, cu 215 voturi, dr. Alexandru Bucur, cu 203 voturi, si dr. Dragos Stanciu, cu 183 de voturi. De asemenea, in functia de secretar a fost numit dr. Nicolae Cazacu, in timp ce in functia de trezorier a fost numita dr. Mia Oltean.

La depunerea candidaturii, prof. dr. Ecaterina Ionescu a declarat ca intentioneaza sa lupte pentru redobandirea demnitatii medicului stomatolog in Romania. “Faptul ca am castigat este o onoare dar si o responsabilitate pentru mine”, a declarat dr. Nicolae Cazacu. Cei alesi la conducerea Colegiului Medicilor Dentisti vor ramane in functie pentru urmatorii patru ani.

Sursa: PaginaMedicala.ro, Foto: Venerstooth.net.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Ecaterina Ionescu, noul presedinte al Colegiului Medicilor Dentisti”

  1. iuhas rodica A spus:

    Am trimis catre comisia superioara de disciplina o contestatie la decizia din Satu Mare cu nr.52/05.06.2012 si nu am primit nici un raspuns. As dori daca se poate sa cititi blogul si va asigur ca nimic nu am exagerat. Daca am adus un prejudiciu vreau sa raspund in fata legii chiar daca sant bolnava. Sunt perfect lucida stiu ce vorbesc. Vreau sa fiu tratata ca un om nu sa fiu batjocura unui medic.

Lasa un raspuns