Procesul de evaluare a farmaciilor pentru certificarea RBPF, demarat din 10 februarie

Evaluarea farmaciilor pentru obtinerea certificarii in ceea ce priveste respectarea Regulilor de Buna Practica Farmaceutica ( RBPF) va demara din 10 februarie, anunta reprezentantii Colegiului Farmacistilor din Romania, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie.

“Procesul de verificare si evaluare a respectarii RBPF se va desfasura in perioada 10 februarie 2011-30 martie 2011, perioada pana la sfarsitul careia  ( 31 martie -2011 ) toate farmaciile care respecta aceste reguli vor obtine  certificatul”, precizeaza documentul.

Certificatul RBPF va duce la imbunatatirea substantiala a calitatii actului farmaceutic in farmaciile din Romania. Felul in care se va desfasura evaluarea si certificarea farmaciilor va fi comunicat tuturor colegiilor judetene si farmacistilor in perioada 10-20 februarie 2011. Acest procedeu va fi afisat, de asemenea, pe site-ul CFR pentru ca toti farmacistii din Romania sa aiba cunostinta despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru obtinerea certificatului RBPF.

Sursa: Colegiul Farmacistilor din Romania, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns