Primariile ar putea suporta cheltuielile spitalelor pe care refuza sa le restructureze

Primarii care refuza sa reprofileze spitalele in camine de batrani sau centre de permanenta trebuie sa suporte cheltuielile privind asistenta medicala dupa 1 aprilie, intrucat Casa de Asigurari de Sanatate va sista de la aceasta data finantarea unitatilor pe vechiul statut.

“Nu-i poate obliga nimeni sa tranforme spitalele in camin, este o optiune. Totusi, pana la 31 martie, autoritatile locale trebuie sa opteze”, a declarat subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.

Potrivit lui Arafat, autoritatile locale au trei optiuni: sa transforme spitalul in camin de batrani sau se eficientizeze spitalul si acesta sa devina centru de permanenta cu sprijin de la Ministerul Sanatatii sau unitatea sanitara sa ramana spital, dar dupa 1 aprilie nu va mai avea contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Sursa: Realitatea.net, Foto: Comunicatemedia.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

3 Raspunsuri la “Primariile ar putea suporta cheltuielile spitalelor pe care refuza sa le restructureze”

 1. Nonea Ion Cristian A spus:

  Fac dializa de 3 ani am ajuns de nu mai urinez.Ati putea sa-mi datiun nr de tel sau e mail al domnului profesor?ma intereseaza dac pot sa fac operatia fara casa de asigurarai cum sa procedez si cat m-ar costa operatia?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   V-am raspuns pe eMail. Va dorim multa sanatate!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va rog sa ne trimiteti adresa dumneavoastra exacta de eMail sau o alta adresa valida pentru a va trimite informatiile solicitate.

Lasa un raspuns