Joburi pentru medici specialisti si rezidenti in Irlanda

Medicii romani cu diverse specializari si medicii rezidenti interesati sa lucreze in strainatate se pot angaja acum in Republica Irlanda, prin intermediul agentiei de recrutare A-Team Medical Recruitment. Agentia recruteaza medici rezidenti si specialisti pentru posturi de SHO si Registrar, acestia urmand sa isi desfasoare activitatea in spitale de stat din aceasta tara. Candidatii care reusesc sa treaca de procesul de recrutare si selectie vor avea asigurate conditii excelente de munca si pachete salariale atractive, potrivit reprezentantilor A-Team.

Agentia de recrutare A-Team Medical Recruitment are in momentul de fata oferte pentru urmatoarele specializari: Chirurgie Generala, Ortopedie-Traumatologie, Urgente (nu include serviciul de Ambulanta), Anestezie si Terapie Intensiva, Pediatrie, Interne, Obstetrica-Ginecologie, Psihiatrie, Oncologie/Hematologie. Pe parcurs, pot aparea oferte si pentru alte specializari, potrivit A-Team, astfel ca si medicii de alte specializari sunt sfatuiti sa contacteze agentia de recrutare si sa isi trimita CV-urile.

Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa detina cel putin un an de experienta recenta intr-una dintre specializarile mentionate anterior, sa aiba bune cunostinte de limba engleza, sa se califice pentru inscrierea la Colegiul Medicilor din Irlanda si sa doreasca sa lucreze in aceasta tara pentru cel putin 12 luni.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul A-Team Recruitment sau puteti contacta direct agentia.

Persoana de contact: Laurentiu Marc, Adresa e-mail: laurentiu.marc@ateamhr.com,

Mob. 0735.842.601, Tel. 021.300.90.87,

Adresa de corespondenta: Calea Grivitei, nr. 148, 10708, Hotel IBIS Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: A-Team Medical Recruitment

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 4.20 din 5)
Încarc...

17 Raspunsuri la “Joburi pentru medici specialisti si rezidenti in Irlanda”

 1. Serban Nicolae A spus:

  Ma intereseaza asemenea oferte.
  Nu stiu daca sunt limite de varsta-am 50 de ani.
  Sunt medic de fam si mai am o specializare in medicina de urgenta.Astept raspuns

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat agentia de recrutare A-Team Recruitment cu privire la interesul dumneavoastra fata de ofertele lor in strainatate. Va sfatuim insa sa contactati si dumneavoastra agentia la adresa de email laurentiu.marc@ateamhr.com sau la numarul de telefon mentionat in anuntul de mai sus. Va dorim mult succes!

 2. saleh sufyan A spus:

  SUNT MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE GENERALA AM EXPERIENTA 3 ANI SUNT CETETEAN ROMAN CONSTINSE DE LIMBA ENGLEZA BUNA

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am trimis datele dumneavoastra de contact agentiei de recrutare A-Team Recruitment din Bucuresti. Puteti contacta si personal agentia la numerele de telefon afisate in anuntul de mai sus sau la adresa de eMail laurentiu.marc@ateamhr.com.
   Va dorim mult succes!

 3. Jebril A spus:

  buna ziua
  sunt medic medicina de familie, lucrez ca medic de urgenta in Romania si ma intereseaza Irlanda, cine imi poate usoara misiunea explicand-mi totul despre serviciul medical ca medic acolo si bineinteles viata. va multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra reprezentantii agentiei de recrutare A-Team. Pentru a obtine mai multe informatii, va recomandam sa contactati si dumneavoastra agentia la adresa de eMail laurentiu.marc@ateamhr.com. Va dorim mult succes!

 4. dr brisan igna ovidiu A spus:

  buna seara.am 34 ani sunt medic stomatolog si profesez de 9 ani neintrerupt.am absolut toate actele pregatite pt o eventuala plecare in UE si m ar interesa o oferta concreta pt irlanda sau irlanda de nord.va rog daca stiti ceva care m ar ajuta lasa ti un raspuns la bri******@yahoo.com sau 0040*********.va multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare A-Team Medical Recruitment. Va recomandam sa contactati si dumneavoastra un reprezentant al agentiei la numerele de telefon din anunt sau la adresa de eMail laurentiu@marc@ateamhr.com. Va dorim mult succes!

 5. Robu Mariana A spus:

  Buna ziua sunt medic neuropediatru,am 29 ani,detin pasaport roman dar universitatea am terminat in Moldova. Ce sanse am pentru ofertele dumneavoastra?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa luati legatura cu agentiile de recrutare prezentate pe site, la rubrica “Ghid job-uri in Sanatate”. Procedurile de angajare sunt diferite pentru cadrele medicale din afara Uniunii Europene. Va dorim mult succes!

 6. Charilaos Baliakos A spus:

  Sunt Urolog din 2002 si lucrez fara pausa pina in present. Am 53 de ani. Studiile medicale le am facut in Craiova si specializarea in Peireus.Desi sunt de nationalitate Greaca apelez la o companie prin site Romanesc care consider mai fidel. Caut un post de Urolog la o clinica sau policlinica in Irland sau Germania. Operez transuretral si operatiile mijlocii ale Urologiei. Vorbesc fluent Engleza si am IELTS overall score 6,5 . Germana mea este inferiora Englezei dar am Zertifikat B2 de la Universitate Craiova.

 7. Dr Arama A spus:

  Pentru absolventi de medicina generala sunt joburi valabile in Irlanda?

 8. Diana A spus:

  Buna ziua. Sunt disponibile joburi pentru medici dentisti in Irlanda(mai exact Dublin) ?

 9. `Victor A spus:

  Buna ziua. Sunt absolvent al Universitatii de Medicina din Chisinau-medicina generala, diploma recunoscuta in Romania, sunt cetatean roman cu domiciliu in Bucuresti, am resedinta in Dablin Irlanda, vorbesc F. bine engleza. Cum pot face un rezidentiat in Irlanda. Va multumesc.

Lasa un raspuns