Lucrarile de constructie de la Institutul Oncologic Iasi, finalizate cu bani de la MS

Ministerul Sanatatii va finaliza in acest an lucrarile de constructie la Institutul Oncologic din Iasi, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei. In acest an vor fi alocate de la bugetul MS peste 52 de milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor.

“In ultimii 2 ani am repartizat pentru finalizarea acestui obiectiv dublul sumelor repartizate in ultimii 10 ani. Institutul Oncologic Iasi reprezinta una dintre cele mai importante investitii pe care Ministerul Sanatatii le-a realizat in ultimii ani si o prioritate a noastra pentru zona Moldovei deoarece aici, desi este necesar, nu exista un astfel de centru specializat”, a declarat Cseke Attila.

“Pacientii din zona nu vor mai fi nevoiti sa strabata drumul pana la Cluj sau Bucuresti pentru a primi tratament de specialitate”, a mai adaugat ministrul Sanatatii. El a precizat ca in urmatoarea perioada vor fi aprobate inca 17 milioane de lei pentru achizitionarea unei parti din aparatura medicala cu care va fi dotat institutul. Directia de Sanatate Publica Iasi va demara achizitia de aparatura medicala pentru dotarea institutului.

Sursa: Ministerul Sanatatii, Foto: IasiPlus.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns