Cursuri gratuite de formare continua privind eficientizarea activitatii farmacistilor

Incepand cu luna martie 2011, in cadrul proiectului POSDRU “Eficientizarea activitatii farmacistilor prin formare in noile tehnologii, inclusiv TIC” in care Colegiul Farmacistilor din Romania este partener, vor fi organizate cursuri de formare creditate in cadrul activitatii de Educatie Farmaceutica Continua, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei.

Prin acest proiect 1.000 de farmacisti din toata tara,  dintre care 100 de manageri și 900 de farmacisti vor beneficia gratuit de cursuri specializate in domeniul farmaceutic  autorizate de către Colegiul Farmacistilor din Romania susținute de cadre didactice ale Universitatii de Medicina si Farmacie, “Carol Davila”, si cursuri de formare in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicarii autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si adaptate nevoilor si solicitarilor venite din piata.

Farmacistii vor putea avea acces la urmatoarele cursuri:

1. Program de formare in management sanitar (sustinut de lectori UMF Carol Davila-20 credite EFC) destinat unui numar de 100 de manageri din domeniul farmaceutic. Cursul va fi organizat in Bucuresti,Cluj si Iasi, in serii de 15-18 persoane.

2. Program de formare pentru farmacisti in utilizarea TIC la locul de munca (cu creditare CNFPA) Program destinat unui numar de 150 de farmacisti, in scopul cresterii gradului de adaptabilitate al farmacistilor la noile tehnologii, inclusiv IT. Cursurile vot fi sustinute in Bucuresti , Cluj si Iasi; Baia Mare, Craiova si Constanta.

3. Programe de formare profesionala pt farmacisti in domeniul noilor tehnologii: Program destinat unui numar de 900 de farmacisti.

Sursa: Colegiul Farmacistilor din Romania, Foto: Emaramures.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

2 Raspunsuri la “Cursuri gratuite de formare continua privind eficientizarea activitatii farmacistilor”

 1. craciun monica A spus:

  cum se face selectia farmacistilor?
  ce pasi trebuie sa urmez ,ca sa pot participa la aceste cursuri?
  multumesc

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Pentru a participa la cursurile organizate de Colegiul Farmacistilor va sfatuim sa o contactati pe doamna conf. dr. Doina Draganescu, Manager de proiect, la adresa de eMail efifarm@gmail.com. De asemenea, o puteti contacta la numarul de telefon 021.318.07.41. Toate cele bune!

Lasa un raspuns