Sanofi Aventis a castigat licitatia lansata de MS pentru livrarea de anticonceptionale

Compania farmaceutica Sanofi-Aventis Romania a castigat licitatia lansata de Ministerul Sanatatii pentru producerea a 250.000 de blistere cu anticonceptionale orale. In acest sens, Ministerul a alocat suma de 1.300.000 de lei, fara TVA.

Pentru licitatia organizata pe 17 noiembrie s-au inscris trei ofertanti, contractul fiind atribuit firmei Sanofi-Aventis. Cele 250.000 de blistere sunt sub forma de comprimate, drajeuri si tablete care contin estrogeni si progestrogeni in combinatii fixe. Achizitia anticonceptionalelor a fost initiata inca de la inceputul lunii septembrie, cand Ministerul a publicat pe site-ul SEAP un anunt prin care isi arata disponibilitatea de a incheia un contract de furnizare de contraceptive orale. Pilulele urmau sa fie livrate la sediul Companiei Nationale Unifarm SA.

Sursa: PaginaFarmacistilor.ro, Foto: Mediafax.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Sanofi Aventis a castigat licitatia lansata de MS pentru livrarea de anticonceptionale”

  1. Baloane Diabet A spus:

    Campania “Impreuna putem face mai mult” inca mai are nevoie de sustinerea tuturor celor care doresc sa traga un semnal de alarma in privinta acestei bolil. Poti elibera si tu un balon electronic pe baloanepentrudiabet.ro pentru a arata ca iti pasa.

Lasa un raspuns