Mencinicopschi: Kiwi si papaya ne ajuta sa prevenim indigestiile

In perioada Sarbatorilor se recomanda multa moderatie in ceea ce priveste mancarea, alcoolul si tutunul, potrivit profesorului Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare.

“Trebuie sa mancam cu pauze intre feluri, in general mancarea fiind foarte grea, grasa si sa consumam ananas, fruct crud, nu din compot, papaya, kiwi si chiar suplimente alimentare pe baza de enzime, pentru a preveni indigestiile, colicile biliare si renale si pancreatita acuta”, a precizat prof. Mencinicopschi.

Acesta le-a recomandat romanilor sa nu manance dupa ora 22.00, sa fie moderati, sa nu faca niciun fel de excese si sa nu excluda miscarea.

Sursa: Realitatea.net, Foto: Presaonline.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns