Cursuri de educatie medicala continua, la Targu Mures si Cluj

RSC Consulting a lansat proiectul “EMC–Educatie Medicala Continua”. Partenerii acestui proiect sunt Spitalul Clinic de Recuperare Cluj si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Ideea proiectului a aparut inca de anul trecut din aprilie, in momentul in care Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) a lansat apelul 81 “Competente pentru competitivitate”, adresat angajatilor din toate domeniile de activitate din Romania.

“Am considerat ca domeniul medical reprezinta o prioritate pentru atragerea de resurse destinate formarii profesionale, de aceea in august 2009, RSC Consulting a aplicat acest proiect, in parteneriat cu cele doua prestigioase institutii medicale”, sustin realizatorii proiectului.

Contractul de finantare a fost semnat cu AMPOSDRU in septembrie 2010. Proiectul se va desfasura pe parcursul a doi ani, in perioada 1 octombrie 2010–30 septembrie 2012. De educatie medicala continua vor beneficia 158 angajati ai Spitalului Clinic de Recuperare Cluj si 261 angajati ai Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures. Sunt astfel vizati, angajatii din urmatoarele categorii: top management si medici sefi de sectie, medici curanti, asistente medicale, infirmiere si personal administrativ.

In cadrul proiectului, beneficiarii vor putea efectua cursuri cum ar fi: “Managementul in sanatate”, “Managementul deseurilor periculoase”, “Utilizare aparatura IT medicala”, “Etica si deontologie”, “Legislatie medicala”, “Resuscitarea cardio-respiratorie si cerebrala”, “Leadership”, “Management de proiect”, “Securitatea si sanatatea muncii”, “Sistemul de management al calitatii”, “Comunicare organizationala”, “Comunicare in limba engleza”, “Curs operare pe calculator”, “Inspector resurse umane”, “Lucrul in echipa”, “Organizarea locului de munca” si “Munca orientata catre pacient”.

Sursa: PaginaMedicala.ro, Foto: Bitpress.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns