Centrul Medical Unirea a inaugurat un nou spital privat in Brasov

Centrul Medical Unirea (CMU) anunta deschiderea oficiala a Campusului Medical Brasov. Proiectul reprezinta, potrivit unui comunicat de presa, cel mai mare complex medical privat din Brasov, incluzand spitalul de chirurgie, spital de obstetrica-ginecologie Regina Maria, stationar de pediatrie si servicii de policlinica, imagistica si laborator.

“Pentru un oras ca Brasovul, un centru medical privat care sa imbine serviciile de policlinica cu cele de spital era mai mult decat o necesitate. Cererea de servicii medicale avansate si, mai ales, de medici buni, este o realitate. Estimam un numar de 10.000 de pacienti pentru primul an de activitate”, a explicat  dr. Costin Stefan, directorul Campusului Medical Brasov.

Campusul Medical CMU Brasov va reuni medici de renume din Brasov, precum: Dr. Podasca Cezar, Dr. Anastasiu Cosmin, Dr. Neagoe Carmen, Conferentiar Dr. Moga Marius si Dr. Anca Jian si va oferi servicii medicale pe urmatoarele specialitati: pediatrie, dermatologie, neurochirurgie, chirurgie generala, urologie, ortopedie, gastroenterologie, colonoscopie, endoscopie, medicina muncii, medicina de familie, ginecologie, cardiologie, endocrinologie, alergologie, oftalmologie, ORL, urologie RMN, CT, mamografie, maternitate si stationar de pediatrie.

Campusul Medical Brasov include 19 cabinete si aproximativ 50 de medici angajati, se intinde pe o suprafata construita de 3.000 de metri patrati si reprezinta o investitie de 4,2 milioane de euro. Acesta va avea un numar de 27 rezerve si 40 de paturi. Serviciile de policlinica vor fi disponibile din 20 decembrie 2010 iar spitalul, din ianuarie 2011. Dispunand de tehnologie medicala de ultima generatie, CMU Brasov va oferi si servicii in premiera pentru piata din Brasov.

Sursa: PaginaMedicala.ro, Foto: Adevarul.es.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

2 Raspunsuri la “Centrul Medical Unirea a inaugurat un nou spital privat in Brasov”

  1. cristina A spus:

    am si eu o intrebare ,pe ce adresa se afla centrul medical unirea ?

Lasa un raspuns