Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti se muta in alt sediu

Din 3 ianuarie, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti va functiona in alte sedii. Unul se afla in strada Sergent Matei Dumitru, Nr. 1-3, Sector 2 si este rezervat conducerii institutiei, furnizorilor si se va ocupa si de formularele europene. Al doilea sediu, din strada Gheorghe Titeica, nr. 142, Sector 2, este pentru asigurati. In perioada 27-31 decembrie, cand are loc mutarea, nu se lucreaza cu publicul.

Sursa: Adevarul, Foto: EMaramures.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

8 Raspunsuri la “Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti se muta in alt sediu”

 1. Laur A spus:

  ia sa intrebati voi a cui este cladirea in care se muta CASMB-ul, o sa o gasiti pe sotia cocsului… cine? ei cine, stiti voi cine.

 2. lacatus marian A spus:

  va rog sa mi spuneti daca sa aprobat ca nu mai am tratament cu interferon multumesc 07** *** ***

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Nu avem acces la astfel de informatii. Tot ce puteti face este sa luati singur legatura cu CSAMB pentru a va clarifica situatia.

 3. lacatus marian A spus:

  dosarul 87** ** ** ****

 4. Gogu A spus:

  CASS o institutie mai rea decat CAMATARII cer banii pe ultimi 5 ani cu majorari imense si penalizari usturatoare, o clica ce exploateaza poporul Roman, si culmea de multe ori si fara o instiintare in termen si prealabila .Mafioti ordinari.

 5. Emil Stoicoiu A spus:

  Consider ca mutarea sediului CASMB din calea Vitan in Str. Gh. Titeica , la marginea Bucurestiului este o afacere mobiliara profitabila pentru proprietarul noului sediu , care nu avea cautare fiind foarte izolat , afacere in detrimentul si sfidarea a zeci de mii de bucuresteni, in majoritatea lor, batrani, pensionari, invalizi etc care trebuie sa se trambaleze cu tranvaiul 5 , singurul mijloc de transport. Este o crasa bataie de joc a celor care au luat aceasta decizie, o condamnabila si inumana atitudine care confirma ca interese meschine fac sa fie ignorate inconfortul creiat a zeci de mii de oameni bolnavi, batrani si nevoiasi. Este impresionant sa vezi puhoiul de oameni care coboara in statia de tranvai si se strecoara cca 500 m pana la faimoasa cladire pe strada Gh. Titeica, o strada stramta cu o circulatie intensa , cu un trotuar ocupat de masini parcate iar celalat cu lucrari de canalizare.
  Este strigator la cer , dar cine sa ne auda cand politicienii se gamdesc la castiguri si la campanii si uita de oamenii care i-au ales. Unde au fost parlamentarii din colegiul unde-i acum sediul CASMB de nu s-au opus la aceasta mutare improprie pentru multimea de nevoiasi vizitatori ai acestei institutii ? Sau au fost si ei partasi la avantajele acestei afaceri de inchiriere a acestui sediu izolat , care altfel n-ar fi avut nici cumparatori si nici alti chiriasi ? Si cand te gandesti ca aceasta chirie se plateste din cei 5,5 % contributie CAS a bietilor pensionar. Rusine sa le fie la cei care au pedepsit in acest mod , zeci , poate sute de nevoiasi care trebuie sa se chinuie pe tranvaiul 5 din Mililitari, Berceni, Drumul Taberei etc cel putin odata pe luna. Doresc explicatii si comentarii pe aceasta tema , atat din partea celor vizati cat si din partea celor care imi dau dreptate.

 6. Iulia A spus:

  Buna ziua,

  Mama mea urmeaza sa se opereze de cataracta. Am auzit ca isi poate recupera ceva bani- operatia o face la particular – prin casa de sanatate. ma puteti ajuta cu mai multe informatii?
  Multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Clinica unde este realizata operatia are contract cu casa de asigurari de sanatate? Inainte de a intreprinde o astfel de interventie va recomandam sa ii contactati pe reprezentantii casei de sanatate de care apartineti pentru a solicita mai multe informatii si pentru a va asigura ca interventia poate fi decontata. De asemenea, procesul de recuperare a fondurilor investite este probabil unul destul de dificil, asa ca este foarte important sa informati cu atentie in prealabil. Cel mai corect ar fi sa solicitati informatii direct de la casa de sanatate. Mult succes si multa sanatate!

Lasa un raspuns