Bugetul Sanatatii ar putea fi majorat la 5% din PIB

Comisiile parlamentare pentru sanatate au adoptat joi un amendament la proiectul Legii bugetului de stat pe 2011, prin care bugetul Ministerului Sanatatii este majorat de la 3,9%, la 5% din PIB.

Amendamentul a fost propus de deputatul PNL Horia Cristian si a fost insusit de parlamentarii PSD din comisie.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, le-a multumit membrilor comisiei pentru intentiile bune, dar s-a declarat rezervat in legatura cu aceasta modificare a proiectului de buget.

“Multumesc pentru intentiile bune. Pe stadiul actual, pe situatia actuala, cu angajamentul pe care mi l-am luat in fata comisiei ca trebuie sa imbunatatim bugetul Casei (CNAS-n.red.), pe acest buget, din aceleasi considerente de solidaritate guvernamentala, am un punct de vedere rezervat. Aceasta nu inseamna ca nu am sa ma lupt pentru un buget mai mare care, la Casa, trebuie sa existe anul viitor”, a spus Cseke.

Sursa: Mediafax, Foto: Obiectiv.br.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Un raspuns la “Bugetul Sanatatii ar putea fi majorat la 5% din PIB”

  1. axel A spus:

    … sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimic…Caragiale, prezent in noi, definitiv, irevocabil … pacat ca in ziua de azi sursele de inspiratie ale maestrului au ajuns de un prost gust infiorator. Daca ar mai fi printre noi, cred ca nu si-ar mai dori sa scrie, ci mai curand ar pleca undeva, pe malul Mediteranei, sa mediteze la lucruri senine.

Lasa un raspuns