Circa 1.300 de participanti, la Targul International de Cariere Medicale de la Cluj

Aproximativ 1.300 de medici tineri si medici cu experienta, farmacisti, asistenti medicali, dentisti, studenti la medicina sau proaspeti absolventi au vizitat sambata si duminica Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice organizat la Cluj-Napoca. Targul este organizat bianual de  dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru Romania.

“Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice a ajuns in toamna aceasta la a V-a editie in Romania, primul eveniment din toamna aceasta avand loc in week-end la Cluj. Organizarea bianuala a unei editii a Targului la Cluj a devenit o traditie deja si revenim aici cu placere din mai multe motive: Clujul este printre cele mai mari orase din Romania, gazduieste o Facultate de medicina extrem de bine cotata, dar si datorita interesului crescut al personalului medical clujean fata de joburile in strainatate. De asemenea, exista comunitati vorbitoare de alte limbi, de exemplu germana, acest lucru reprezentand un punct forte pentru companiile care ofera posturi medicale in Germania”, a declarat dr. Grzegorz CHODKOWSKI, medic cardiolog polonez, organizatorul Targului.

In weekend-urile care urmeaza, caravana Targului se opreste pe rand in orasele: Timisoara: 20-21 noiembrie 2010 (Hotel Continental, Blvd. Revolutiei, Nr. 5), Iasi: 27-28 noiembrie 2010 (Hotel Traian, Piata Unirii, Nr. 1) si Bucuresti: 4-5 decembrie 2010 (Rin Grand Hotel, Str. Vitan Barzesti, Nr. 7D). Detalii despre evenimentele viitoare, expozanti si program gasiti accesand site-ul http://www.medpharmacareers.com.

Sursa: Houston NPA, Foto: 1235.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns