Medicul fals din Tulcea dorea sa isi deschida cabinet

Traseul de fals medic al lui Ali Marius Ghiulser care a ajuns sa profeseze in luna octombrie, la Spitalul Judetean Tulcea, pe baza unei diplome false, a trecut si pe la Spitalul de Urgenta Constanta. Pe site-ul institutiei, Ali figura ca medic la sectia Cardiologie 1. Barbatul si-a depus CV-ul la 3 noiembrie, adica a doua zi dupa ce a fost concediat de la spitalul din Tulcea.

Falsul medic nu s-a oprit insa aici. In luna septembrie, el a cerut Consiliului Local Macin, unde are domiciliul, o locuinta. “L-a adus un consilier. Zicea ca trebuie sa-i repartizam o locuinta ANL pentru specialisti, ca este medic cardiolog si ca spitalul are nevoie de cadre mai mult ca oricand. Eu nu ma pot pronunta in astfel de situatii, asa ca am repartizat cazul mai departe, catre comisia care se ocupa cu aceste dosare”, a declarat primarul orasului Macin, Ichim Andone.

El l-a mai vazut la ochi pe “cardiologul” Ali in varianta “medic de familie”, cand acesta i-a cerut edilului sa-i concesioneze un spatiu pentru un cabinet. Povestea cabinetului a ramas nerezolvata pentru ca, ulterior, Ghiulser s-a angajat la Spitalul Judetean Tulcea.

Sursa: Adevarul, Foto: 1235.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Se încarcă...

Lasa un raspuns