Invatatoarea Cristina Anghel renunta azi la greva foamei

Invatatoarea Cristina Anghel a declarat ca va renunta azi la greva foamei, odata cu implinirea a 70 de zile de protest, precizand ca a luat aceasta decizie in urma unei discutii pe care a avut-o cu Episcopul Covasnei si Harghitei, preasfintitul Ioan. Invatatoarea din Caracal a precizat ca Preasfintitul Ioan nu i-a cerut in mod expres sa renunte la greva foamei, insa din discutia cu acesta a ainteles ca trebuie sa se gandeasca la starea ei de sanatate.

“Nu mi-a cerut explicit sa renunt la aceasta forma de protest, dar din vorbele dumnealui am inteles ca ar trebui sa ma gandesc la starea sanatatii mele. Acum vreau sa ma refac, am nevoie de o perioada de refacere, dar nu voi ezita niciodata sa o iau de la capat sau sa recurg la alte mijloace pentru a indrepta lucrurile”, a spus Cristina Anghel. De asemenea, invatatoarea a declarat ca se simte slabita si ca are o familie de care vrea sa aiba grija, precizand ca “nu vrea sa fie un martir”.

Invatatoarea a intrat in greva foamei in 26 august, nemultumita de diminuarile salariale din sistemul bugetar, ea informand Directia de Sanatate Publica Olt, Serviciul de Ambulanta Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primaria si unitatea de invatamant unde preda de demersul sau. Invatatoarea de la Scoala numarul 2 din Caracal a fost transferata in 27 septembrie, de la Spitalul Municipal din localitate la Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice “Prof. Dr. N. Paulescu” din Capitala, intrucat starea sa de sanatate s-a agravat.

Sursa: Mediafax, Foto: Click.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns