Explore Medicine TV – Primul portal de educatie medicala video

Sub sloganul “A step forward in medical education”, Explore Medicine TV – primul portal de educatie medicala video de pe piata nationala si internationala din domeniu va fi lansat in data de 4 noiembrie 2010 in Sala de Consiliu a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. Momentul oficial al lansarii va fi transmis live pe pagina principala a Explore Medicine TV: www.exploremedicinetv.com, incepand cu ora 20:00.

Portalul Explore Medicine TV este unic prin noutatea, calitatea, dar mai ales utilitatea suportului didactic video oferit. Materialele didactice video de calitate HD sunt special create pentru studenti, rezidenti, medici specialisti, medici primari, stomatologi, farmacisti, asistenti medicali, asistenti dentali si asistenti farmacisti. Intregul suport didactic este conceput pentru fiecare afectiune in parte si este structurat conform nivelului de pregatire si de intelegere potrivit fiecarei categorii de utilizatori.

“Conceptul s-a nascut in urma constatarii unei nevoi acute a tuturor factorilor implicati in sistemul medical de a avea acces la metode moderne de invatare, menite sa sustina activ si constant procesul intructiv-educativ. In mediul online, atat pe plan national, cat si pe plan international, in momentul de fata nu exista o platforma online care sa asigure un suport didactic video pentru invatamantul medical. Aparitia unei structuri online dedicata educatiei si formarii profesionale continue in domeniul medical este imperios necesara, mai ales intr-o forma atat de accesibila”, a declarat Simona Vladica, General Manager Sanatatea Media Group.

De la cea mai simpla procedura medicala, pana la cea mai complexa interventie inregistrata, de la medicina umana la medicina veterinara, de la stomatologie la farmacie, trecand prin bogata biblioteca virtuala sau studiind revista stiintifica-toate nevoile celor care activeaza in sectorul medical vor fi intrunite de un singur concept: Explore Medicine TV- A step forward in medical education.

“Proiectul Explore Medicine TV este foarte interesant, el umple un gol real in procesul de instructie. De aceea, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” sustine proiectul sub toate aspectele sale si consider ca aceasta initiativa pozitiva deschide un teritoriu care, cu siguranta, va fi accesat si de alte universitati, din tara si din lume”, a conchis prof. univ. dr. Florian Popa, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti. 

Explore Medicine TV este un proiect Sanatatea Media Group, avand ca partener principal Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.

Sursa: Sanatatea Media Group, Foto: 62milesclub.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 1.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns