Roche are in plan preluarea companiei americane BioImagene

Producatorul de medicamente Roche a anuntat recent semnarea unui acord prin care Ventana Medical Systems, companie membra a grupului Roche, va achizitiona integral compania americana BioImagene, valoarea estimata a tranzactiei fiind de aproximativ 100 de milioane de dolari.

BioImagene este unul dintre liderii pietei protocoalelor de lucru si ai analizei in anatomopatologia digitala. Anatomopatalogia digitala consta intr-o serie de tehnologii imagistice dinamice, care permit preluarea computerizata a imaginilor si conversia sectiunilor de tesut in lame digitale virtuale.

“In contextul medicinei personalizate, medicii anatomopatologi sunt tot mai implicati in oferirea de informatii cu mare impact asupra deciziilor terapeutice”, a declarat Daniel O’Day, director operational al Roche Diagnostics.

“Compexitatea tot mai mare a noilor teste si tehnologii creeaza nevoia imperioasa de instrumente sofisticate de analiza si diagnosticare a tesuturilor. BioImagene va completa si va consolida oferta noastra actuala de analiza de imagine si de gestionare a informatiilor”, a explicat O’Day.

Sursa: Info-Sanatate, Foto: Ngpharma.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns