MS a scos la concurs peste 120 de locuri si posturi la Rezidentiat, pentru viitorii farmacisti

Ministerul Sanatatii a scos la concurs pe farmacie, pentru sesiunea din acest an a examenului de Rezidentiat, 69 de locuri si 52 de posturi. De altfel, absolventii facultatilor de medicina si farmacie se pot inscrie la examen pana pe 29 octombrie 2010.

Examenul propriu-zis va avea loc in Centrul Universitar Bucuresti, iar inscrierile se fac la sediile directiilor de sanatate publica. Nu exista modificari in ceea ce priveste tematica si bibliografia, precum si sistemul de test grila cu 200 intrebari.

Exista totusi o schimbare in ceea ce priveste organizarea examenului din acest an si anume, numele sefului Comisiei de Rezidentiat. Daca pana acum, candidatii si nu numai au fost obisnuiti in aceasta functie cu rectoul UMF “Carol Davila”-prof. dr. Florian Popa-acum ea ii revine prof. dr. Adrian Streinu-Cercel.

“Am incredere in experienta celor care conduc Comisia de Rezidentiat. Au o mare responsabilitate pentru organizarea in bune conditii a concursului, dar sunt sigur ca vor reusi desfasurarea unui concurs fara probleme”, a declarat Attila Cseke, ministrul Sanatatii.

 Sursa: PaginaFarmacistilor.ro, Foto: Agenda.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns