Medicii dentisti si-au mutat afacerea la domiciliul clientului

De teama sa nu-si piarda clientii, dentistii isi muta afacerea la domiciliul beneficiarului. Si nu sunt singurii. Pe masura ce romanii au tot mai putin timp liber apeleaza la furnizori mobili pentru reparatii, coafura sau cumparaturi speciale. Cu trusa de examinare primara, stomatologii lucreaza in pauza de masa a pacientilor. Unii fac verificari de rutina de sase luni sau un an. Altii raspund la urgente.

Ideea nu e noua, multi medici de familie isi viziteaza pacientii si la domiciliu, desi Casa de Asigurari de Sanatate nu mai deconteaza nici un consult in deplasare. Medicii de la privat, in schimb, iau banii odata cu prima programare. Si alte afaceri vin la domiciliu cautand o salvare. Un fermier, satul de taxele din magazine, face si zece kilometri pe zi ca sa duca branzeturi de capra.

De fapt, tot mai multi patroni prefera sa-si trimita angajatii pe teren, decat sa munceasca singuri, la negru, si sa le ia si clientii. Este valabil pentru coafura, diverse reparatii si electronice. Nici masina nu mai trebuie dusa pana la spalatorie. Trimite firma doi specialisti in fata blocului sau a casei. Tariful este cu 20% mai mare decat cel obisnuit. Procentul in plus hraneste, de fapt, nevoia tuturor de timp liber.

Sursa: Stirile ProTv, Foto: Nshdentistgoole.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns