Lucrari de extindere la Spitalul Clinic Colentina

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti liciteaza servicii de asistenta tehnica pentru extinderea Spitalului Clinic Colentina din Capitala, potrivit unui anunt publicat de autoritatea contractanta.

Unitatea va intra in renovare, fiind prevazuta construirea si echiparea Pavilionului cu Centru Pilot “Stroke Unit”, precum si a unor sectii chirurgicale. Astfel, firma care va prelua contractul va asigura asistenta tehnica atat pe parcursul elaborarii documentatiei aferente, cat si pe durata procedurii de atribuire a contractului de proiectare, executie si furnizare echipamente si va superviza lucrarile necesare realizarii contractului.

Valoarea estimata a lucrarilor, fara TVA, se ridica la 7,5 milioane de lei. Termenul pentru finalizarea serviciilor este de 48 de luni, incepand de la data atribuirii proiectului. Companiile interesate vor trebui sa depuna mai multe documente, printre care bilanturile contabile din ultimii trei ani, iar media cifrelor de afaceri globale ale ofertantului pe ultimii trei ani trebuie sa fie mai mare de 14,5 milioane de lei.

Sursa: Bursa, Foto: Spitalul-colentina.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns