Locurile si posturile la Rezidentiat pe farmacie, impartite pe centre universitare

Lista celor 121 de locuri si posturi pe domeniul farmacie scoase la concursul din acest an de Rezidentiat a fost afisata pe site-ul rezidentiat.info. Potrivit tabelului, cele 69 de locuri sunt impartite astfel: 49 pe specialitatea farmacie clinica si 20 pentru laborator farmaceutic.

In ceea ce priveste impartirea pe centre universitare, cele mai multe locuri sunt oferite in Bucuresti si anume 34 (24 pe farmacie clinica si 10 pentru laborator farmaceutic). Urmeaza apoi UMF Cluj-Napoca cu 13 locuri (9 farmacie clinica si 4 pentru laborator farmaceutic) si UMF Targu-Mures cu 10 locuri, din care 7 pentru farmacie clinica si 3 pentru laborator farmaceutic. Mai sunt oferite 6 locuri la UMF Timisoara, 5 la UMF Iasi si unul la centrul universitar din Oradea. In 6 centre universitare nu exista niciun loc scos la concurs: Arad, Brasov, Constanta, Craiova, Galati si Sibiu.

Daca locurile scoase la concurs pentru sesiunea din 21 noiembrie 2010 a examenului de Rezidentiat au fost impartite in sase centre universitare, situatia posturilor este asemanatoare. Cele 52 de posturi sunt oferite in cinci centre si anume: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Bucuresti si Targu-Mures.

Cele mai multe posturi sunt oferite in Capitala si anume 21. Urmeaza apoi Iasiul cu 13 posturi si Cluj-Napoca cu 11.

Sursa: PaginaMedicala.ro, Foto: Agenda.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns