Job-uri pentru asistenti medicali in Franta

Asistentii medicali care doresc un post in strainatate isi pot gasi un loc de munca in Franta, prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience din Bucuresti. Candidatii eligibili pentru aceste posturi care reusesc sa treaca de procesul de recrutare vor avea acces la posturi pe tot teritoriul Frantei, in spitale private, cu program full-time.

Asistentii interesati trebuie sa detina diploma de studii de scurta durata sau diploma de licenta cu studii de lunga durata. Asistentii medicali care au terminat Scoala Postliceala Sanitara trebuie sa aiba un Certificat de competente profesionale cu 5 ani de experienta in ultimii 7 ani. De asemenea, se pot inscrie si absolventi ai promotiei 2010, experienta nefiind necesara in cazul acestora.

Angajatorii francezi cauta asistenti medicali cu sau fara experienta pe un anumit domeniu. O conditie de eligibilitate o reprezinta cunoasterea limbii franceze la nivel mediu-avansat, avand un avantaj persoanele care detin un certificat lingvistic recunoscut la nivel international.

Cei care reusesc sa treaca de procesul de recrutare si incheie contractul vor beneficia de un salariu net lunar fix de 1.500 de euro. In plus, angajatul beneficiaza de cazare gratuita, de asigurare medicala gratuita si de masina in conditiile in care transportul pune probleme in zona in care va fi repartizat. Angajatorii francezi ofera contracte pe un an de zile, cu posibilitatea de a fi prelungite.

Asistentii medicali care vor trece de evaluarea Biroului Work Experience Bucuresti si detin certificatul de conformitate vor fi contactati telefonic sau prin Skype de catre angajatorii francezi. Pentru cei care nu detin in prezent Certificatul de Conformitate, Work Experience le ofera consultanta si suport in obtinerea documentelor.

Cei interesati se pot inscrie in program, indiferent de domiciliu, doar prin intermediul biroului Work Experience Bucuresti la telefonul 0755.329.329 (12:00-17:00/L-V) sau sa trimita CV-ul in limba franceza la adresa bucuresti@workexperience.ro.

Contact:

Telefon: 0755.329.329

Fax: +40-318-177895

Bucuresti, sector 1, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1 (Intrare din Calea Dorobantilor / Str. Madrid)

 

Email: medical@workexperience.ro

Sursa: Work Experience

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Se încarcă...

32 Raspunsuri la “Job-uri pentru asistenti medicali in Franta”

 1. Niculina Carmen Speranta A spus:

  Buna ziua
  Sunt asistent medical principal cu studii superioare de lunga durata,specialitatea asistenta medicala si balneofizioterapie, actualmente asistent sef in cadrul unui compartiment de medicina fizica si recuperare medicala.Am efectuat doua cursuri de management sanitar si un curs de terapeut naturist. As dori un job bun in Franta.
  20. 12.2011 Botosani
  Craciun fericit!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Am contactat in numele dumneavoastra agentia de recrutare Work Experience din Bucuresti. Va recomandam sa luati si dumneavoastra direct legatura cu agentia pentru a avea acces la ofertele de munca in strainatate in domeniul medical, la adresa medical@workexperience.ro.
   Craciun Fericit si dumneavoastra!

 2. madalina A spus:

  buna ziua ,am si eu o intrebare la care nu gasesc raspunsul:sunt absolventa a scolii postliceale sanitare specialitatea medicina generala promotia 2003.Nu am muncit niciodata in acest domeniu din cauza plecarii in Spania,unde sunt si acum.I-mi este recunoscuta diploma dupa atata timp in tara sau strainatate?Multumesc mult.Daca a-ti putea trimite raspunsul pe e-mail meu,ar fi bine,ca sa nu caut mereu raspunsul multumesc

 3. Achirei daniel A spus:

  Buna ziua am terminat postliceala anul acesta nu am experienta. Nu am facut voluntariat…pot fi recrutat si fara experienta?multumesc anticipat

 4. Anca A spus:

  Buna seara ,am terminat facultatea de Asistent Medical General de 4 ani si as dorii un job in Franta ,facand in acelasi timp si un curs de limba franceza ,sunt doar in stadiul incepatori…am inteles ca se poate lucra si ca infirmier pana ce ajung la mediu-avansat cu vorbitul limbii franceze . Va multumesc!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Da se poate lucra si ca infirmier pana obtineti toate documentele necesare ca sa va angajati ca asistent medical. Va recomandam sa luati legatura cu agentia de recrutare la adresa de eMail bucuresti@workexperience.ro. Va dorim mult succes!

 5. Olteanu Vlad Mihai A spus:

  Buna ziua,
  Anul acesta,in august voi deveni asistent de medicina generala si vreau sa ma angajez in Franta.
  Pot sa ma angajez cat mai repede, dar fara experienta profesionala?
  Am cunostinte avansate de limba franceza.
  Multumesc mult!

 6. Pop Mihaela A spus:

  Buna ziua.Sint asistent medical cu experienta cu acte recunoscute in Franta as dori sa lucrez in domeniu in Franta dar singura mea problema stiu limba la nivel incepator.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa solicitati mai multe informatii direct din partea agentiei de recrutare. Aveti datele de contact mai sus. Va dorim mult succes!

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa solicitati mai multe informatii direct din partea agentiei de recrutare. Aveti datele de contact mai sus. Va dorim mult succes si multa sanatate!

 7. hincu lacramioara A spus:

  asistenta medicala bfkt 18 luni experienta,franceza minim,caut job in Franta.detin si diploma de tehnician maseur.3 ani experienta

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, va recomandam sa luati legatura cu toate agentiile de recrutare prezentate pe site-ul nostru pentru mai multe informatii.

 8. Marinescu Cristina A spus:

  Bună ziua! Sunt asistenta medicala si lucrez in Italia de 10 ani. As dori să lucrez in Franta bineînțeles tot ca asistenta medicala. Nivel franceza – mediu. Am toate documentele necesare din țară si din Italia inclusiv certificatul de conformitate. Ce șanse am de a reuși cat mai repede. Mulțumesc. O zi plăcută. Cristina M.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   va recomandam sa va adresati agentiilor de recrutare care au job-uri pe GhidCabinet.ro la adresele de eMail din anunturi. Va dorim mult succes!

 9. Stancu Alina A spus:

  Buna ziua . Sunt absolventa a scolii postliceale sanitare sectia laborator , cunosc franceza la nivel mediu si as dori sa gasesc un loc de munca in Franta pe acest domeniu . Va rog sa ma ajutati daca se poate .
  Multumesc.

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua,
   Va recomandam sa contactati direct agentiile de recrutare care publica oferte de job-uri pe GhidCabinet.ro pentru mai multe informatii. Va dorim mult succes!

 10. Sache Florin A spus:

  Buna ziua, sunt tehnician maseur si nu cunosc limba franceza. Am sanse de angajare in Franta?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Buna ziua, Va recomandam sa luati legatura cu agentiile de recrutare care publica oferte de munca in strainatate pe GhidCabinet.ro.

 11. Georgia A spus:

  Buna ziua, sunt si eu interesata de un job ca asist medical in Franta. Actualmente lucrez in Germania la un azil. Am incercat sa contactez atat telefonic cat si per e-mail “Work Experience” , dar din pacate fara succes!
  Ma puteti ajuta, va rog?

  Cu multumiri

 12. Greti A spus:

  Buna seara. As dori si eu sa stiu daca inca se mai fac angajari pentru Franta ca asistent medical. Mentionez k am 10 ani de Franta, actualmente sunt in Romania pt studii(scoala postliceala sanitara) finalizez studiile in vara aceasta. Sunt inregisteata in sistem , carte vitale. Va multumesc

 13. Zinaida A spus:

  Bună ziua. Eu am absolvit Colegiul de Medicina si Farmacie din Chisinau, as dori sa ma angajez în Franța în calitate de asistent medical, ce trebuie sa fac, si daca diploma din Republica Moldova este recunoscuta ?

  • Ghidcabinet.ro A spus:

   Va recomandam sa contactati direct agentii de recrutare precum Business Activ Consult, A-Team sau Work Experience, care va pot oferi detalii cu privire la angajarea in Franta si recunoasterea diplomelor. Va dorim succes!

 14. Zinaida A spus:

  Multumesc

 15. GHERGHIN OLGA A spus:

  Buna ziua.
  Sunt asistent medical generalist cu studii superioare de lunga durata.
  As dori sa obtin un loc de munca in Franta ,specific ca vorbesc,scriu si citesc destul de bine in limba franceza.
  Multumesc.

Lasa un raspuns