Invatatoarea aflata in greva foamei de 50 de zile incepe sa se simta rau

Invatatoarea din Caracal aflata in greva foamei de 50 de zile a fost la un pas de moarte vineri dar tot nu a acceptat perfuziile. Ea a fost convinsa de medicul de garda sa bea putina apa cu potasiu ca sa nu ii cedeze inima. Marti s-au implinit 50 de zile de cand invatatoarea Cristina Anghel se afla in greva foamei. Starea de sanatate a acesteia se degradeaza pe zi ce trece, dar este hotarata sa nu renunte la protest si sa nu accepte nici macar perfuzii pana nu primeste un semn clar de la guvernanti ca vor rezolva problemele din educatie.

“Vineri a fost o zi foarte grea. Norocul meu este ca sunt intr-un spital cu profesionisti si unde oamenii chiar vor sa ma ajute. Vineri am fost convinsa de doamna doctor sa beau putin potasiu ca sa nu imi cedeze inima”, a explicat Cristina Anghel. Femeia este internata in spital si nu poate sta nicio clipa fara supravegherea medicilor. “Nu am voie nici macar sa ies pe terasa sa iau o gura de aer pentru ca trebuie sa stea tot timpul cineva langa mine si oamenii astia nu ma au numai pe mine, mai au si alti pacienti”, a explicat femeia.

Cu toate acestea, invatatoarea este hotarata sa continue greva foamei intrucat, spune ea, “in momentul in care le voi accepta promisiunile, cei de la Guvern vor uita ca exist in acest spital si ma vor uita aici”. Femeia inca mai spera si asteapta ca in Romania, Constitutia sa fie respectata ca lege fundamentala. “Poate ca acesti oameni au gresit. Este omeneste sa gresesti, dar astept ca acesti oameni sa realizeze ca au gresit nu fata de cetateanul Anghel Cristina, ci fata de o intreaga societate. Astept sa realizeze ca au gresit si sa isi indrepte greseala. Eu nu voi renunta, indiferent de consecinte pentru ca stiu ca am un drept si am o obligatie de a apara acest lucru cu orice pret”, a explicat Cristina Anghel.

Sursa: Realitatea.net, Foto: Adevarul.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns