GlaxoSmithKline si AstraZeneca, in topul celor mai buni angajatori

GlaxoSmithKline, Astra Zeneca, dar si McDonald’s, Carpatcement Holding si Henkel sunt cei mai buni angajatori din Romania la categoria companiilor mari, potrivit studiului Best Employers 2009-2010, realizat de firma Monday Insight Consulting, partener strategic al Aon Hewitt in Romania.

Unele dintre criteriile care au facut diferenta intre cei mai buni angajatori si restul companiilor au fost informarea cu privire la schimbarile din organizatie si luarea in consideratie a opiniilor angajatilor in procesul de decizie. In ceea ce priveste criza economica, 69% dintre angajatii care au participat la studiu au sustinut ca firma in care lucreaza a reactionat la timp pentru a face fata provocarilor.

La nivel de top management, 71% au declarat ca angajatorii le ofera oportunitati pentru dezvoltarea aptitudinilor, iar 58% au spus ca si-ar dori mai mult timp liber. La studiu au participat 24 de companii, cu 6.414 angajati si 167 de manageri. Potrivit reprezentantilor companiei care a realizat cercetarea, 60% dintre firmele carora li sa propus sa participe au refuzat, motivand ca nu este motivul potrivit.

Sursa: Financiarul, Foto: Picasa.com.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns