Actavis are in plan o crestere de 10-15% a exporturilor pentru 2011

Compania farmaceutica Actavis are in vedere pentru anul viitor cresterea exporturilor cu 10-15% pe fondul intrarii pe noi piete si al lansarii de noi produse.

“Ne-am propus lansarea primelor produse intr-o serie de tari din America de Sud, asa cum este Columbia, de exemplu, si din nordul Africii, Algeria, in Orientul Mijlociu, dar si in state precum Thailanda, Hong Kong sau Grecia. In total, ne-am propus sa ajungem la o prezenta a produselor noastre in circa 60 de tari”, a spus Bogdan Oghina, directorul general al fabricii Sindan Pharma, fabrica Actavis de la Bucuresti.

In prezent, exporturile fabricii se deruleaza in 52 de state, iar cele mai mari volume se fac in Japonia, SUA, Polonia, Iran, Germania, Franta si Bulgaria. In Japonia, spre exemplu, in primele noua luni ale acestui an exporturile sunt de circa 1,4 milioane de euro, iar in SUA de peste 1,33 milioane de euro.

Fabrica Sindan Pharma este considerata cel mai mare producator de medicamente oncologice din Europa Centrala si de Est. Capacitatea de productie a fost cumparata de grupul islandez Actavis in 2006 in urma unei tranzactii de aproximativ 150 de milioane de euro.

Sursa: Ziarul Financiar, Foto: Actavis.com.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

Lasa un raspuns