Spitalele de la Ministerul Transporturilor ar putea fi vandute

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pregateste vanzarea celor 15 spitale din subordine si a celor 25 de policlinici. Dupa Spitalul CF 2 din Bucuresti, care este cel mai ravnit de dezvoltatorii imobiliari din cauza terenurilor bine pozitionate, si unitatile spitalicesti din Constanta, Cluj, Simeria sau Pascani, care valoreaza zeci de milioane de euro, ar putea fi dezmembrate si vandute.

“In fiecare an are loc evaluarea fiecarui spital din subordinea Ministerului Transporturilor. Exista zvonuri potrivit carora Spitalul CF 2 ar fi in fruntea listei unitatilor spitalicesti care ar putea sa nu mai primeasca autorizatie de functionare. Comisia de evaluare a venit cu un plan care cuprinde anumite procese de consolidari si reparatii ale unitatii spitalicesti. Este clar ca, daca nu se respecta acest plan de conformare, in sase luni se inchide Spitalul CF 2”, au declarat surse din cadrul spitalului.

“Pe langa Spitalul CF 2 si Witting din Capitala, de langa Gara de Nord, exista unitati spitalicesti apartinand Ministerului Transporturilor in Cluj, Timisoara, Ploiesti, Galati, Constanta, Brasov, Pascani, Simeria, Oradea, Craiova, Iasi, Sibiu si Drobeta-Turnu-Severin. Exista spitale CFR din provincie care se afla in centrul oraselor. Spitalul CFR din Constanta este vanat pentru policlinica din portul orasului”, au precizat sursele.

Sursa: Puterea, Foto: Libertatea.ro.

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 3.00 din 5)
Încarc...

Lasa un raspuns