Joburi pentru medici dentisti in Marea Britanie

Medicii dentisti interesati sa obtina un loc de munca in afara tarii pot obtine posturi in cabinete din Marea Britanie, prin intermediul agentiei de recrutare Work Experience. Agentia ofera sprijin atat in obtinerea documentelor necesare pentru a lucra sub forme legale, cat si un plasament echitabil cu ajutorul unor companii partenere din Regatul Unit.

Candidatii care reusesc sa treaca de procesul de selectie pot sa castige venituri incepand cu 40.000 de lire sterline pe an si primesc diverse facilitatii, in functie de angajator.

Programul se adreseaza absolventilor unei facultati de profil, cu experienta de minimum trei ani in domeniu, insa pentru a ajunge sa profeseze in Marea Britanie candidatii trebuie sa se inscrie in General Dental Council (GDC).

Odata obtinuta inscrierea in General Dental Council, medicii dentisti sunt eligibili pentru a se inscrie in Medical Defence Union (MDU), un sindicat al carui membri sunt medici, dentisti sau alt personal medical calificat.

Medicii care doresc sa obtina posturile trebuie sa demonstreze un nivel avansat de limba engleza: punctaj de minimum 7 la testul International English Language Testing System IELTS.

Cei interesati trebuie sa se inscrie in baza de date a agentiei de recrutare si sa isi creeze un CV online.

Pentru inscrierea propriu-zisa in procesul de recrutare, Work Experience solicita candidatilor sa detina urmatoarele documente:

– Certificatul de inscriere in General Dental Council (inscriere realizata sub indrumarea agentiei)
– Certificatul European de Status Profesional Curent
– Doua referinte profesionale
– Copie tradusa si legalizata dupa pasaport si diploma de absolvire
– Cazierul judiciar
– 2 poze tip pasaport
– Adeverinta medicala care sa ateste ca nu exista infectare cu hepatita B sau C
– Dovada promovarii unuia dintre tipurile de teste de limba engleza recunoascute de GDC.

Agentia ofera consultanta in toate etapele procedurii de selectie.

Toti medicii dentisti interesati pot lua legatura cu biroul Work Experience Bucuresti la telefonul 0755.329.329 (12:00-17:00/L-V) sau sa trimita CV-ul in limba engleza la adresa bucuresti@workexperience.ro (recomandat).

Sursa: Work Experience Bucuresti

Voteaza: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu a fost votat inca)
Încarc...

3 Raspunsuri la “Joburi pentru medici dentisti in Marea Britanie”

  1. Dr.Copaceanu Gheorghe-Martin A spus:

    Sint medic dentist cu mare experienta peste 34 ani si cu o foarte buna indeminare in diverse domenii dentistice [Doar implantologie si Orthodontie -nu practic]Lucrez continuu in cabinetul meu privat dar care merge tot mai prost din cauza saracirii populatie si maririi taxelor aferente.Incerc de doi ani si jumatate sa lucrez in Anglia sau Uk.Sint GDC inregistrat cu nr 173484 din 12/04/2009 pina acum Numarul meu de inregistrare va expira la data de 31 Dec daca nu platesc in continuare.Daca ma puteti ajuta cu un interviu si posibilitatea de a primi un job acolo atunci platesc in continuare GDC.Va rog incercati cit mai repede posibil si voi fi foarte credincios angajatorului si voi munci cit se poate de mult caci vreau si cu familia sa ne mutam in Anglia.Sotia are 46 ani inginer chimist si asistenta la cabinetul meu iar copilul un baietel de 5 ani invata si el Engleza.Am si CV in limba Engleza si testul de limba LInguarama cu nuv.acceptat de GDC si PCT 2.5.Multumesc foarte mult si astept raspunsul.Telefon 0040723695969.George-Martin.

Lasa un raspuns